fbpx

Academie

Het ontstaan van de academie

De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp | Rembrandt van Rijn

Wij vinden het essentieel om doorlopend te investeren in de ontwikkeling van zorgverleners. Dit leidt tot een betere, toekomstbestendige zorg en behoud van goed personeel in het werkveld. Belangrijk, want in verschillende functiegroepen binnen de zorg ontstaan steeds grotere tekorten. Dit heeft ons er toe gemotiveerd om zelf onze bijdrage te leveren aan onderwijs en opleidingen in de zorg. In de eerste plaats om de kwaliteit en ontwikkeling van ons eigen team van zorgprofessionals te kunnen borgen. En daarnaast door met bij- en nascholingstrajecten meer ruimte te creëren in de krappe zorgmarkt. Inmiddels zijn wij een CRKBO geregistreerde opleidingsinstelling en door de brancheorganisatie gecertificeerd als opleider in triage. Wij verzorgen doorlopend diverse opleidingen en trainingen binnen onze expertisegebieden.

Neem contact op

Heeft u vragen betreffende het Auxilio Academie? Of vanwege een lopende of nieuwe opdracht? Neem dan contact op met het Auxilio Academie team, wij helpen u graag!

Vacaturebank

Auxilio heeft zowel vaste als tijdelijke vacatures en wij opereren landelijk, dus er is altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Bekijk of plaats een vacature