fbpx

Academie

 • Triage
 • Traineeship basisartsen
 • Farmacie
 • Carrière & ontwikkeling
 • Triage scholingen voor de huisartsenzorg

  Vanuit de Auxilio Academie investeren wij doorlopend in de ontwikkeling van zorgprofessionals. Door middel van trainingen en nascholingstrajecten probeert Auxilio bij te dragen aan kwalitatief geschikte triagisten. Wij zijn een CRKBO-geregistreerde opleidingsinstelling en door de branche-organisatie Calibris gecertificeerd als opleider in triage. Alle opleidingen die we via de Auxilio Academie aanbieden zijn geaccrediteerd.

 • Traineeship basisartsen

  Speciaal voor basisartsen met interesse in de eerstelijns geneeskunde heeft Auxilio in samenwerking met ANW Nederland een traject ontwikkelt. In periode van een half jaar doe je ervaring op in verschillende werkvelden binnen de eerstelijns geneeskunde, waarbij je doorlopend toegespitste onderwijsdagen en intervisie hebt. Helemaal toegespitst op jouw verdere ontwikkeling als arts.

 • Scholing medicatie reviews

  Auxilio biedt farmacie professionals praktisch onderwijs gericht op omgang en begrip van de polyfarmacie. Leer op gestructureerde wijze medicatiebeoordelingen uit te voeren. Meer informatie over deze training? We komen graag met u in contact.
  Meld me aan

 • Sollicitatietraining & CV-check

  Auxilio helpt je graag met het ontwikkelen van je carrière. Inzicht in jouw eigen uitstraling en presentatie tijdens een sollicitatiegesprek en je CV als visitekaartje, zijn belangrijke tools om je carrière verder te booster. Ons Intercedenten team draagt graag bij aan jouw ontwikkeling als het aankomt op jouw carrière loopbaan middels een sollicitatietraining en CV-check. Reken op prettige feedback en handzame tips. Meer informatie over deze training? We komen graag met je in contact! Meld me aan

Het ontstaan van de academie

De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp | Rembrandt van Rijn

Wij vinden het essentieel om doorlopend te investeren in de ontwikkeling van zorgverleners. Dit leidt tot een betere, toekomstbestendige zorg en behoud van goed personeel in het werkveld. Belangrijk, want in verschillende functiegroepen binnen de zorg ontstaan steeds grotere tekorten. Dit heeft ons er toe gemotiveerd om zelf onze bijdrage te leveren aan onderwijs en opleidingen in de zorg. In de eerste plaats om de kwaliteit en ontwikkeling van ons eigen team van zorgprofessionals te kunnen borgen. En daarnaast door met bij- en nascholingstrajecten meer ruimte te creëren in de krappe zorgmarkt. Inmiddels zijn wij een CRKBO geregistreerde opleidingsinstelling en door de brancheorganisatie gecertificeerd als opleider in triage. Wij verzorgen doorlopend diverse opleidingen en trainingen binnen onze expertisegebieden.

Neem contact op

Heeft u vragen betreffende het Auxilio Academie? Of vanwege een lopende of nieuwe opdracht? Neem dan contact op met het Auxilio Academie team, wij helpen u graag!

Vacaturebank

Auxilio heeft zowel vaste als tijdelijke vacatures en wij opereren landelijk, dus er is altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Bekijk of plaats een vacature