fbpx

Het traineeship voor basisartsen

Het einde van jouw geneeskundestudie is in zicht of je bent net klaar. Weet jij al wat de vervolgstappen na jouw studie zijn? Wil jij je eerst nog oriënteren en ervaring opdoen binnen een aantal specialisatie voordat je een doorslaggevende keuze maakt? Auxilio heeft een uniek traject opgezet waarin je op verschillende plekken naar keuze ervaring op kunt doen. Met het traineeship voor basisartsen geven wij je die ruimte die je nodig hebt!

Traineeship voor basisartsen is een creatie van Auxilio Zorgprofessionals & Academie.

Auxilio Academie

Kies uit vier specialisaties

Tijdens het traineeship krijg je de kans om kennis te maken met vier van de onderstaande vakgebieden:

 • Huisartsgeneeskunde
 • Psychiatrie
 • Revalidatiegeneeskunde
 • Ouderengeneeskunde
 • Jeugdgezondheidszorg
 • Verzekeringsgeneeskunde
 • Tropengeneeskunde
 • Bedrijfsgeneeskunde
 • Geneeskunde voor verstandelijk gehandicapten

Om erachter te komen waar je hart binnen deze medische wereld ligt, zijn wij ervan overtuigd dat onder begeleiding werken in een door jou gekozen vakgebied de beste ervaring is. Indien je al weet dat jouw hart binnen de huisartsenzorg ligt, biedt het traineeship jou de perfecte voorbereiding op de sollicitatie en de huisartsenopleiding.

Duur en inhoud van het traineeship voor basisartsen

Het traineeship voor basisartsen omvat een periode van zes maanden tot maximaal twee jaar. Tijdens het traject kies je uit vier vakgebieden, waarbij je ieder half jaar wisselt van vakgebied. Op deze manier kun je van iedere specialisatie iets meekrijgen.

Voor iedere nieuwe werkplek ontvang je daarop toegespitste onderwijsdagen, die zorgen voor verdiepende kennis van het desbetreffende vakgebied. Ook heb je door het jaar heen themagerichte scholingsdagen door gerenommeerde docenten die zorgen voor verdiepende kennis binnen de verschillende vakgebieden en intervisie met collega artsen die ervoor zorgen dat je je in de gecontroleerde omgeving verder kan ontwikkelen; in je vaardigheden als arts en in onderzoek naar je verdere ambities.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast de ervaring die je opdoet tijdens het traineeship, snappen wij dat salaris ook een relevant aspect is. Je bent (bijna) klaar met jouw geneeskundestudie en je wil het liefst zo snel mogelijk salaris ontvangen. Tijdens het traineeship ontvang je een aantrekkelijk startsalaris en je hebt de mogelijkheid voor een lease-auto.

Wat verwachten we van jou en wat kun je van ons verwachten?

Kortom, hét ideale traject wanneer jouw toekomst buiten het ziekenhuis ligt. Én tegelijkertijd een perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding, wanneer je die richting op besluit te gaan. We hebben voor je opgesomd wat wij tijdens het traineeship van jou verwachten en wat je van ons kunt verwachten:

 • Je bent masterstudent Geneeskunde of je bent al klaar met jouw studie;
 • Je bent minimaal zes maanden beschikbaar;
 • Wij bieden jou een perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding en/-of oriëntatie binnen andere vakgebieden;
 • Wij bieden je frequente (betaalde) scholing en intervisie door gerenommeerde docenten en collega artsen;
 • Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw netwerk te verbreden binnen verschillende vakgebieden;
 • Je ontvangt een aantrekkelijk startsalaris en je hebt de mogelijkheid voor een lease-auto.

Spreekt het traineeship voor basisartsen jou aan? Neem dan snel contact op via het formulier op deze pagina en download de brochure. We komen graag met je in contact om jouw wensen te bespreken!

Vaste partner worden van Traineeship voor basisartsen

Wij bieden zorginstellingen en -organisaties de mogelijkheid om partner te worden van ons Traineeship voor basisartsen. Het inzetten van ANIOS binnen uw organisaties biedt een aantal grote voordelen.

Meer informatie over partner worden van het traineeship.

Graduation cap

Spreekt het traineeship voor basisartsen jou aan? Neem dan snel contact op via het onderstaande formulier. We komen graag met je in contact om jouw wensen te bespreken! Heb je behoefte aan meer informatie? Download de volledige brochure over het traineeship.

Download de brochure