Triage opleidingen

Triage opleidingen voor huisartsenposten en spoedposten

De spoedpost is een bewegende omgeving. De zorgvraag neemt met de dag toe en tegelijkertijd is er sprake van personeelstekorten: een grote uitdaging voor spoedposten. Als gecertificeerd opleider in triage willen wij graag bijdragen aan de kwaliteit van triage welke uw spoedpost levert en zien we het als onze doelstelling hier ondersteuning in te bieden.

Vanuit de Auxilio Academie investeren wij doorlopend in de ontwikkeling van zorgprofessionals. Door middel van trainingen en nascholingstrajecten probeert Auxilio bij te dragen aan kwalitatief geschikte triagisten. Wij zijn een CRKBO-geregistreerde opleidingsinstelling en door de branche-organisatie Calibris gecertificeerd als opleider in triage. Alle opleidingen die we via de Auxilio Academie aanbieden zijn geaccrediteerd.

Auxilio heeft voor gediplomeerde triagisten op de spoedpost diverse scholingen en trainingen ontwikkeld. Lees verder voor meer informatie.

Fysieke triage opleiding

Hebben de gediplomeerde triagisten binnen uw spoedpost steeds vaker te maken met fysieke patiëntencontacten en hebben zij hierdoor behoefte aan een verbreding van hun vaardigheden als triagist? Via de Auxilio Academie bieden wij een fysieke triage opleiding aan. De training gaat in op het verschil tussen telefonische en fysieke triage. Door middel van de training die wij aanbieden via de Auxilio Academie beschikken uw triagisten straks over de vaardigheden en inzicht om op verantwoordelijke wijze fysieke triage te kunnen uitvoeren.

De opleiding gaat in op drie thema's die integraal met elkaar verbonden zijn:

  • Wachtkamer management
  • NTS fysieke triage
  • Medisch handelen

Tijdens de opleiding komt er veel casuïstiek aan bod, alsmede de mogelijkheden om te oefenen in een skillslab.

Meer informatie over de voorwaarden? Neem contact op via het formulier op deze pagina.

Triage opleiding in het Engels

Voor de professionalisering van triagisten heeft Auxilio Academie een korte, maar zeer efficiënte training triage in het Engels ontwikkeld. Engels is vaak niet meegenomen in de reguliere triage scholingstrajecten. De module triage in het Engels bevat meer dan alleen woorden. Zeer uitgebreid wordt ingegaan op meerdere (contextuele) zaken. 

Meer informatie over de voorwaarden? Neem contact op via het formulier op deze pagina.

Het volledige diplomeringstraject voor triagisten in opleiding

Heeft u als spoedpost een kandidaat-triagist die u graag wilt opleiden? Wij bieden het volledige diplomeringstraject tot triagist aan waarbij kwaliteit voorop staat. Na een intense vijfweekse theoretische opleiding ( e-learning en trainingsbijeenkomsten) en coaching on the job in ons eigen Triage Support Center wordt deze fase afgesloten met een eerste kwaliteitsmeting en heeft de triagist in opleiding een goede basis om het geleerde in de praktijk te gaan brengen. Het opleidings- en diplomeringstraject van uw kandidaat wordt vanuit de Auxilio Academie geheel begeleidt. 

Opleiding tot junior triagist voor medisch studenten

Medisch studenten met een bachelordiploma bieden wij een junior triagisten opleiding aan. Dit gaat om een verkort traject waarmee zij vakbekwaam aan de slag kunnen op de post. Deze training biedt een solide basis om de werkzaamheden bekwaam uit te voeren, met een nadruk op het urgentiedenken in plaats van een diagnostische werkwijze.

Meer informatie over de voorwaarden? Neem contact op via het formulier op deze pagina.

Triage trainingen op maat

Gezien de bewegende medische wereld kunnen wij ons voorstellen dat de wensen en behoeften van spoedposten meebewegen met trends en ontwikkelingen. Auxilio komt graag met u in contact om te bespreken waar uw wensen en behoeften liggen. Wij bieden ook trainingen geheel op maat aan.

Naast het bovenstaande aanbod bieden we auditorentraining en periodieke ijking, optimalisatietrainingen, training calamiteiten op de spoedpost, training agressie en lastig gedrag, NTS e-learnings en trainingen voor regie-artsen aan. Wilt u meer verdiepende informatie over de genoemde opleidingen en trainingen? Neem contact op via het formulier op deze pagina. Binnenkort kunt u hier de complete brochure downloaden!