Auxilio Academie

  • Het ontstaan van de academie

    Wij vinden het essentieel om doorlopend te investeren in de ontwikkeling van zorgverleners. Dit leidt tot een betere, toekomstbestendige zorg en behoud van goed personeel in het werkveld. Belangrijk, want in verschillende functiegroepen binnen de zorg ontstaan steeds grotere tekorten. Dit heeft ons er toe gemotiveerd om zelf onze bijdrage te leveren aan onderwijs en opleidingen in de zorg. In de eerste plaats om de kwaliteit en ontwikkeling van ons eigen team van zorgprofessionals te kunnen borgen. En daarnaast door met bij- en nascholingstrajecten meer ruimte te creëren in de krappe zorgmarkt. Inmiddels zijn wij een CRKBO geregistreerde opleidingsinstelling en door de brancheorganisatie gecertificeerd als opleider in triage. Wij verzorgen doorlopend diverse opleidingen en trainingen binnen onze expertisegebieden.

Selecteer een van de onderstaande trainingen voor meer informatie

  • Triage
  • Traineeship basisartsen
  • Farmacie
  • Carrière & ontwikkeling

Traineeship basisartsen

Speciaal voor basisartsen met interesse in de eerstelijns geneeskunde heeft Auxilio in samenwerking met ANW Nederland een traject ontwikkelt. In periode van een half jaar doe je ervaring op in verschillende werkvelden binnen de eerstelijns geneeskunde, waarbij je doorlopend toegespitste onderwijsdagen en intervisie hebt. Helemaal toegespitst op jouw verdere ontwikkeling als arts.

Neem contact op

Heeft u vragen voor ons betreffende het vacature-aanbod, Auxilio Academie? Of vanwege een lopende of nieuwe opdracht? Neem dan contact met op met iemand van het Auxilio-team, wij helpen u graag!