Auxilio Academie

  • Het ontstaan van de academie

    Wij vinden het essentieel om doorlopend te investeren in de ontwikkeling van zorgverleners. Dit leidt tot een betere, toekomstbestendige zorg en behoud van goed personeel in het werkveld. Belangrijk, want in verschillende functiegroepen binnen de zorg ontstaan steeds grotere tekorten. Dit heeft ons er toe gemotiveerd om zelf onze bijdrage te leveren aan onderwijs en opleidingen in de zorg. In de eerste plaats om de kwaliteit en ontwikkeling van ons eigen team van zorgprofessionals te kunnen borgen. En daarnaast door met bij- en nascholingstrajecten meer ruimte te creëren in de krappe zorgmarkt. Inmiddels zijn wij een CRKBO geregistreerde opleidingsinstelling en door de brancheorganisatie gecertificeerd als opleider in triage. Wij verzorgen doorlopend diverse opleidingen en trainingen binnen onze expertisegebieden.

Selecteer een van de onderstaande trainingen voor meer informatie

  • Triage
  • Traineeship basisartsen
  • Farmacie
  • Carrière & ontwikkeling

Sollicitatietraining & CV-check

Auxilio helpt je graag met het ontwikkelen van je carrière. Inzicht in jouw eigen uitstraling en presentatie tijdens een sollicitatiegesprek en je CV als visitekaartje, zijn belangrijke tools om je carrière verder te booster. Ons Intercedenten team draagt graag bij aan jouw ontwikkeling als het aankomt op jouw carrière loopbaan middels een sollicitatietraining en CV-check. Reken op prettige feedback en handzame tips. Meer informatie over deze training? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Heeft u vragen voor ons betreffende het vacature-aanbod, Auxilio Academie? Of vanwege een lopende of nieuwe opdracht? Neem dan contact met op met iemand van het Auxilio-team, wij helpen u graag!