|
Auxilio
Vacatures
inBeverwijk
inAmsterdam
Alle vacatures

Werken voor Auxilio

Auxilio helpt graag bij het verder ontwikkelen van jouw talenten en gaat graag met je in gesprek over jouw wensen en toekomstbeeld. Auxilio verzorgt regelmatig cursussen en bijscholingen om jouw vakinhoudelijke kennis op peil te houden en verder uit te bouwen. Actief meedenken over je carrière, dat is wat je van ons kan verwachten. Of het een tijdelijke bijbaan tijdens je medische studie betreft, een eerste aanstelling betreft als arts / medisch specialist of een andere droombaan in het (para)medische werkveld!

Zo hebben wij al iets betekend voor duizenden: doktersassistenten, apothekersassistenten, triagisten, tandartsassistenten, geneeskundestudenten, farmaciestudenten, artsen, praktijkondersteuners, verzorgenden, verpleegkundigen, tandheelkunde studenten, medisch secretaressen, gezondheidswetenschappers, farmakundigen, mondhygiënisten en nog veel meer! 

Schrijf je hier direct in

 

Als student werken bij Auxilio

Als student geneeskunde, farmacie of tandheelkunde kan je aan de slag bij Auxilio! Je werkt als geneeskundestudent bijvoorbeeld bij een huisartsenpraktijk als doktersassistent, in het ziekenhuis als poli-assistent of als bloedprikker bij de trombosedienst. Je werkt op flexibele basis en werkt dus alleen wanneer jij zelf aangeeft dat je beschikbaar bent. Je kan aan de slag in jouw wachttijd, tussen de coschappen door of gedurende jouw bachelor. Ook als farmaciestudent kan je aan de slag bij ons, je werkt o.a. bij een apotheek als apothekersassistent, balie assistent of achter de schermen help je mee met de declaraties naar de zorgverzekeraar. Als tandheelkunde student kan je aan de slag als tandartsassistent. 

Een geneeskundestudent die voor ons heeft gewerkt is Marlies de Bruin. Marlies is erg enthousiast over het werken als doktersassistent en wil jullie met onderstaand tekstje een beeld geven van de werkzaamheden als doktersassistent. 

"In mijn wachttijd van een jaar had ik na een geweldige wereldreis nog een half jaar over voordat mijn coschappen begonnen. Deze periode wilde ik graag goed benutten en het leek mij leuk om ervaring op te doen in een huisartsenpraktijk, aangezien dit specialisme mij enorm aantrekt. Auxilio heeft mij daar erg goed mee geholpen en binnen een paar weken hadden ze een leuke opdracht voor 3 maanden in een huisartsenpraktijk in Rotterdam. Dit was een grote huisartsenpraktijk met 6 huisartsen en 15 doktersassistenten. Ik werkte als doktersassistent waarbij ik de triage aan de telefoon deed (de klachten van de patiënt uitvragen en beoordelen of iets een spoedgeval is of niet), afspraken inplande, achter de balie patiënten te woord stond en lab verrichtingen uitvoerde, zoals injecties geven, oren uitspuiten, urine nakijken en beoordelen, hechtingen verwijderen, bloeddruk meten, vernevelen, zorgen dat de materialen aangevuld werden in de kamers en de huisartsen assisteren bij verrichtingen. Ik kreeg dus veel verantwoordelijkheid én veel patiënt contact!  Het was leuk om na een theoretische bachelor geneeskunde eens in de praktijk bezig te zijn en te zien hoe het er in een huisartsenpraktijk aan toe gaat, met name door de ogen van een doktersassistent. Zij doen eigenlijk al het ‘’voorwerk’’ voordat een patiënt bij de huisarts komt. Ik realiseerde mij van tevoren niet dat dat nog zoveel werk zou zijn. Ik heb in die 3 maanden dus enorm veel geleerd, en een goede basis gelegd voor het beginnen aan mijn coschappen!!"

Marlies de Bruin 

Ook Stan Driessen is erg enthousiast over het werken als doktersassistent in de Amsterdamse Flexpool. 

"Werken als doktersassistent is een aanrader voor iedere geneeskundestudent! Het is leerzaam op een hele andere manier dan ik verwacht had. Pas in de huisartsenpraktijk merk je wat nu daadwerkelijk de prevalenties zijn van bepaalde aandoeningen en waar je het meest tegen aan loopt als arts. Daarbij zorgt de diversiteit ervoor dat je nooit verveeld raakt!" 

Stan Driessen

 

Ons team

Mark Schneijderberg

Directeur & Huisarts 

Melissa Timmermans

Manager & Opleidingscoordinator 

Ellen Krol

Financiële administratie

Paula van Kordelaar

Recruiter

Marloes Dorlas

Recruiter

Emiel Molenaar

ICT / automatisering

Aukje Dreschler

Intercedent

Mitzi Fonteijne

Financiële administratie

Charlotte de Ridder

Recruiter / Marketing

Anne

Secretaresse

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.