|
Auxilio

Wachttijd geneeskundestudent

Tijdens de studie geneeskunde krijgen veel medisch studenten te maken met wachttijd. Dit is traditioneel de periode die een geneeskundestudent moet wachten alvorens te kunnen starten met de coschappen (vaak overgang jaar 3 naar jaar 4).  Niet in iedere faculteitsstad is de wachttijd even lang, maar in veel gevallen betreft het toch een aanzienlijke periode die toe neemt door de jaren heen.

Verschil tussen de verschillende geneeskunde faculteiten Met name de UVA, het LUMC en Radboud Nijmegen hebben een lange wachttijd. En met een duur van gemiddeld 4 maanden behoort de opleiding geneeskunde aan het VUMC tot de middenmoot.

Wachttijd, en dan?

Er zijn verschillende manieren om je wachttijd in te vullen. Misschien zie je dit als uitgelezen mogelijkheid om een lange reis te maken, nu je nog ontsnapt aan alle verplichtingen van de coschappen en uiteindelijk het artsenbestaan. Maar misschien wil je dit gebruiken als jaar om je CV verder uit te bouwen. Auxilio biedt diverse functies die je opgedane medische kennis koppelt aan medische banen. Ook zeker voor langere periode gedurende je gehele wachttijd en jij een waardevolle kandidaat voor veel van onze opdrachtgevers! Kijk bij vacatures voor een deel van de mogelijkheden, of neem direct contact met ons op. 

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.