|
Auxilio
Vacatures
inBeverwijk
inAmsterdam
Alle vacatures

Doktersassistenten

Werken als doktersassistent voor Auxilio. Wat houdt dat nu precies in? 

Als doktersassistent werk je bij verschillende huisartsenpraktijken, gezondheidscentra's of achter de balie in een ziekenhuis. Je werkt op flexibele basis bij ons. Dat houdt in dat je zelf aangeeft wanneer je wilt werken als doktersassistent, door te reageren op onze vacature mails. Vervolgens zullen wij in overleg met de praktijk verschillende kandidaten voorstellen die aangegeven hebben te willen werken. De praktijk zal zelf de beslissing maken voor welke kandidaat ze willen gaan. Daarnaast zijn we ook doorlopend op zoek naar bekwame doktersassistenten voor vaste aanstellingen of kan jouw flexibele contract overgaan in een vast contract bij de opdrachtgever.

Als doktersassistent in de huisartsenpraktijk verricht je met name de triage aan de telefoon en zorg je voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Tevens voer je herhaalrecepten uit, doe je kleine verrichtingen voor zover je hier bevoegd toe bent en ondersteun je de huisarts. 

Heb jij interesse en ben je een gediplomeerd doktersassistent? Of minimaal derdejaars geneeskundestudent en bereid een aanvullende training te volgen? Meld je dan aan!

Schrijf je hier direct in

Ons team

Mark Schneijderberg

Directeur & Huisarts 

Melissa Timmermans

Manager & Opleidingscoordinator 

Ellen Krol

Financiële administratie

Paula van Kordelaar

Recruiter

Marloes Dorlas

Recruiter

Emiel Molenaar

ICT / automatisering

Aukje Dreschler

Intercedent

Mitzi Fonteijne

Financiële administratie

Charlotte de Ridder

Recruiter / Marketing

Anne

Secretaresse

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.