|
Auxilio

Basisarts

Ben jij (basis)arts en na aan het denken wat je verder wil met je carriere? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In de afgelopen jaren hebben wij voor veel artsen die klaar zijn met de reguliere geneeskundeopleiding iets kunnen betekenen. 

Wij zijn daarbij gespecialiseerd in het werkveld als arts buiten de gebaande (klinische) paden; ga als voorbereiding op de huisartsenopleiding werken in verschillende gebieden binnen de sociale geneeskunde en ouderenzorg. Benieuwd naar de wereld buiten de patientenzorg? Ga via ons aan de slag bij een van de grotere consultancy bureau's, waarbij de koppeling tussen gezondheidszorg en het bedrijfsleven wordt gemaakt. Afhankelijk van jouw interesses, proberen we een optimaal loopbaantraject te organiseren waarin je ervaring op kan doen op verschillende plekken. Mét coaching en onderwijs aansluitend op het vakgebied! 

Heb je zelf al een toekomstige werk/opleidingsplek gevonden en wil je tussentijds aan de slag? Ook daarvoor hebben we diverse aanstellingen die meer van korte duur zijn.

Ben je dus afgestudeerd arts, op zoek naar een baan en er in geinteresseerd eens verder te kijken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Schrijf je hier direct in