|
Auxilio

Doktersassistente gezocht

U bent op zoek naar een nieuwe doktersassistente voor u in de praktijk. Hoe pak je dat het beste aan? Er zijn diverse websites waar veel doktersassistenten op kijken en u de vacature op kunt plaatsen. De meest gebruikte website hiervoor is de vacaturebank van de NVDA. Of u kunt uw eigen netwerk inzetten voor het vinden van een nieuwe assistente. Maar soms gaat dit niet zo voorspoedig als gehoopt en zit u zonder voldoende bezetting.

In dat geval kunt u terecht bij Auxilio, het uitzendbureau voor bemiddeling, uitzending en detachering van doktersassistenten in Nederland. Auxilio beschikt over een ruime poule van gediplomeerd doktersassistenten en specifiek hiervoor getrainde geneeskundestudenten, die tijdelijk of in vast dienstverband uw vacature kunnen vervullen.

De voorwaarden en tarief

U kunt altijd vrijblijvend een vacature uitzetten bij Auxilio, eventueel tegelijkertijd met uw eigen zoektocht. Wij gaan kosteloos voor u op zoek naar een geschikte kandidaat en stellen deze aan u voor zodra wij deze gevonden hebben. U kunt daarna kijken of het klikt en wanneer dit het geval is, factureren wij maandelijks enkel de gewerkte uren. Het tarief is helder van tevoren gecommuniceerd en gebaseerd op de volgende componenten;

  • Het salaris van onze werknemer en opgebouwde reserveringen door de kandidaat, zoals vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagen, eindejaarsuitkering en buitengewoon verlof. Hiervoor volgen we de CAO huisartsenzorg.
  • De werkgeverslasten, pensioenopbouw, scholing en ziekterisico.
  • Wat overblijft is de marge van Auxilio, waarmee wij onze bedrijfskosten dekken.

Wij houden onze dienstverlening graag laagdrempelig beschikbaar en garanderen u dan ook het laagste tarief in de markt.

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.