|
Auxilio
Vacatures
inBeverwijk
inAmsterdam
Alle vacatures

Geneeskundestudenten

Ben jij geneeskundestudent en op zoek naar een bijbaan in jouw toekomstig werkveld? Kom dan werken voor Auxilio!  

Auxilio biedt voor geneeskundestudenten verscheidene interesssante bijbanen aan, afhankelijk van je studiejaar. Wij gaan samen op zoek naar de functie die op dat moment het beste bij je past. Je kunt hierbij denken aan:

  • Werken in de thuiszorg als verzorgende C / verzorgende IG tijdens het begin van je studie. Werk flexibel voor wisselende diensten bij jou in de buurt. Als verzorgde begeleid en verzorg je clienten thuis of in een woon-zorgcentrum. Het is een uitdagende functie voor de jonge geneeskundestudent, waarbij je ervaring op doet met patiëntencontact en ziektebeelden tegen een aantrekkelijk salaris.
  • Werken als doktersassistent vanaf jaar 3. Als doktersassistent werk je bij verschillende huisartsenpraktijken, gezondheidscentra's of achter de balie in een ziekenhuis. Je werkt op flexibele basis bij ons. Dat houdt in dat je zelf aangeeft wanneer je wil werken als doktersassistent, door te reageren op onze vacature mails. Vervolgens zullen wij in overleg met de praktijk verschillende kandidaten voorstellen die aangegeven hebben te willen werken. De praktijk zal vervolgens de beslissing maken voor welke kandidaat ze willen gaan. Als doktersassistent doe je met name de triage aan de telefoon en zorg je voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Op basis van jouw vaardigheden wordt er gekeken wat je nog meer kunt doen. Zo kun je herhaalrecepten uitvoeren, kleine verrichtingen doen en de huisarts ondersteunen. Heb je bijvoorbeeld jouw huisartsen-coschap al gelopen en heb je al eens een uitstrijkje gemaakt, dan kun je deze vaardigheid verder ontwikkelen op de praktijk. 
  • Werken als medewerker bloedafname. Heb je ervaring met venapuncties en wil je flexibel diagnostische centra en huisartsenpraktijken ondersteunen? Dan kunnen we je inzet goed gebruiken!
  • Aan de slag als triagist tijdens avonden, weekenden en nachten op de huisartsenpost. Een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarvoor een uitvoerige cursus geboden wordt.
  • Ondersteunen van verschillende huisartsenpraktijken en zorggroepen bij innovatieve projecten, zoals screening CVRM en andere risicostratificatie. 
  • Aan de slag op de backoffice van het ziekenhuis, zoals ondersteuning als medisch codeur, medewerker DBC / DOT en ondersteuning bij ICT projecten.

Een verdere indruk van de actuele vacatures krijg je op onze vacaturepagina. Heb jij interesse in de mogelijkheden en ben je een gemotiveerde geneeskundestudent? Schrijf je hier direct in