|
Auxilio
Vacatures
inBeverwijk
inAmsterdam
Alle vacatures

(Basis)artsen

Auxilio bouwt graag met jou verder aan je carriere als arts! Direct na je studie kan je bij ons aan de slag in diverse functies. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in het werkveld als arts buiten de gebaande (klinische) paden; ga als voorbereiding op de huisartsenopleiding werken in verschillende gebieden binnen de sociale geneeskunde en ouderenzorg. Benieuwd naar de wereld buiten de patientenzorg? Ga via ons aan de slag bij een van de grotere consultancy bureau's, waarbij de koppeling tussen gezondheidszorg en het bedrijfsleven wordt gemaakt. Afhankelijk van jouw interesses, proberen we een optimaal loopbaantraject te organiseren waarin je ervaring op kan doen op verschillende plekken. Mét coaching en onderwijs aansluitend op het vakgebied! 

Auxilio en de huisartsgeneeskunde, perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding

Net klaar als arts en interesse in de huisartsenopleiding? In samenwerking met het VUmc en de huisartsenopleiding heeft Auxilio een uniek pre-traject opgezet ter voorbereiding op de huisartsenopleiding. Middels daartoe aangewezen leerwerkplekken doe je ervaring op in het werkveld van de huisartsgeneeskunde en maak je aanspraak op vrijstelling voor latere opleiding. Een combinatie van themagerichte scholing en intervisie met collega artsen zorgt er voor dat je je in gecontroleerde omgeving verder kan ontwikkelen; in je vaardigheden als arts en in onderzoek naar je verdere ambities. Interesse? Neem spoedig contact met ons op om een plekje te bemachtigen!

  • Perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding met mogelijkheid tot vrijstelling
  • Betaalde scholing en intervisie; ontwikkel je als persoon én als arts
  • Leaseauto en startsalaris van 3500 euro / maand
  • Mogelijkheid je te orienteren en ervaring op te doen binnen verschillende vakgebieden
  • Werk in een leuk team en veel contact met andere startende artsen

Ben je dus afgestudeerd arts, op zoek naar een baan en er in geinteresseerd eens verder te kijken dan ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Schrijf je hier direct in

Ons team

Mark Schneijderberg

Directeur & Huisarts 

Melissa Timmermans

Manager & Opleidingscoordinator 

Ellen Krol

Financiële administratie

Paula van Kordelaar

Recruiter

Marloes Dorlas

Recruiter

Emiel Molenaar

ICT / automatisering

Aukje Dreschler

Intercedent

Mitzi Fonteijne

Financiële administratie

Charlotte de Ridder

Recruiter / Marketing

Anne

Secretaresse

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.