|
Auxilio
Alle vacatures

(Basis)artsen

Auxilio bouwt graag met jou verder aan je carriere als arts! Direct na je studie kan je bij ons aan de slag in diverse functies. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in het werkveld als arts buiten de gebaande (klinische) paden; ga als voorbereiding op de huisartsenopleiding werken in verschillende gebieden binnen de sociale geneeskunde en ouderenzorg. Benieuwd naar de wereld buiten de patientenzorg? Ga via ons aan de slag bij een van de grotere consultancy bureau's, waarbij de koppeling tussen gezondheidszorg en het bedrijfsleven wordt gemaakt. Afhankelijk van jouw interesses, proberen we een optimaal loopbaantraject te organiseren waarin je ervaring op kan doen op verschillende plekken. Mét coaching en onderwijs aansluitend op het vakgebied! 

Ben je dus afgestudeerd arts, op zoek naar een baan en er in geinteresseerd eens verder te kijken dan ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Schrijf je hier direct in

Ons team

Mark Schneijderberg

Directeur & Huisarts 

Merel Nagtegaal

Recruiter: werving & selectie 

Melissa Timmermans

Manager & Opleidingscoordinator 

Ellen Krol

Financiële administratie

Max Nievaart

Apotheker

Jos den Hartog

Tandarts

Emiel Molenaar

ICT / automatisering

Tessa Hilster-Van der Put

Intercedent

Aukje Dreschler

Intercedent

Mitzi Fonteijne

Financiële administratie

Sabine Haggenburg

PR

Marjolijne

Secretaresse

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.