|
Auxilio
Vacatures
inBeverwijk
inAmsterdam
Alle vacatures

Ziekenhuis & Kliniek

Heeft uw ziekenhuis, medisch centrum of kliniek behoefte aan flexibele inzet van deskundige en enthousiaste kandidaten in tijden van drukte? Of bent u juist op zoek naar structurele aanvulling van uw team? Auxilio denkt graag met u mee over de best mogelijke invulling. Door interne bijscholing en begeleiding bent u altijd zeker van een deskundige en enthousiaste kandidaat. Inmiddels verzorgen wij voor meer dan duizend zorg - en gezondheidsinstellingen ad hoc inval bij ziekte, zwangerschap en vakantiewaarnemingen, de flexibele schil naast het eigen personeel en bemiddeling bij vaste aanstellingen.

Zo beschikken wij door heel Nederland over enthousiaste en gedreven kandidaten die uw organisatie kunnen ondersteunen. U kunt daarbij denken aan:

  • Een ruime poule van doktersassistenten, poli-assistenten en medisch secretaressen voor ad hoc inval of bemiddeling in vaste aanstelling.
  • Voor enkele ziekenhuizen verzorgen wij de flexibele schil in afdelingsassistenten, voedingsassistenten en verpleeg & verzorgenden.
  • Enthousiaste en gedreven medisch studenten voor inzet bij projecten op de backoffice. Zo ondersteunen wij veelvuldig bij ICT / overgangsprojecten, maar voeren wij ook controles en correcties in de DBC / DOT afhandeling en in de medische registratie uit.
  • Ook werken wij samen met diverse medisch codeurs, DBC/DOT medewerkers en experts om de backoffice op de juiste manier te ondersteunen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag overleggen over de beste invulling voor uw organisatie? Gebruik dan ons Contactformulier.  Wilt u graag direct contact? Bel ons dan op telefoonnummer: 0303040022 of e-mail naar info@auxilio.nl. 

Ons team

Mark Schneijderberg

Directeur & Huisarts 

Melissa Timmermans

Manager & Opleidingscoordinator 

Ellen Krol

Financiële administratie

Paula van Kordelaar

Recruiter

Marloes Dorlas

Recruiter

Emiel Molenaar

ICT / automatisering

Aukje Dreschler

Intercedent

Mitzi Fonteijne

Financiële administratie

Charlotte de Ridder

Recruiter / Marketing

Anne

Secretaresse

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.