|
Auxilio
Vacatures
inBeverwijk
inAmsterdam
Alle vacatures

Zorgprojecten

Auxilio zet zich in samenwerking met verschillende organisaties o.a. in voor verschillende zorgprojecten:

Overgang nieuw EPD UMCU
Veel ziekenhuizen krijgen te maken met verandering van het EPD. Of het nu gaat om een overgang naar een van de marktleiders (Chipsoft en EPIC), of dat het een upgrade betreft naar een nieuwe versie zoals HiX. Het heeft organisatorisch veel voeten in de aarde. Auxilio heeft hier veel ervaring mee opgedaan en verschillende ziekenhuizen geholpen met een succesvolle overgang. Zo hebben wij voor het UMC Utrecht de scholing over HiX verzorgd aan het eigen personeel en op de werkvloer ondersteund bij de live-gang met floor support.  
 

Verzorgenden in de thuiszorg Centraalzorg
Thuisorganisaties kampen regelmatig met tekort aan gekwalificeerd personeel, zeker in tijden van vakantie en bij ziekte. Ook van thuiszorgorganisatie Centraalzorg kregen we de vraag of we ze daarbij konden helpen. Sinds enkele jaren verzorgen we voor Centraalzorg een flexibele aanvulling op het eigen team van verpleging en verzorgden. Afhankelijk van de zorgzwaarte van een client, kunnen we ondersteunen met verzorgenden, verpleegkundigen en medisch studenten (doorlopen zorgstage & getraind in vaardigheden). 

Flexpoule aan doktersassistenten LJRG
Er heerst al jaren een toenemend tekort aan bekwame doktersassistenten in de husiartsenpraktijk, vooral in de grote steden. Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra is een zorginnovatieve en groeiende stichting van 5 gezondheidscentra in Utrecht, die ook voor deze uitdaging stond. Inmiddels verzorgen wij al zo’n 6 jaar de complete flexpoule van doktersassistenten voor de LJRG, waarbij alle ad hoc knelpunten bij ziekte, zwangerschap en vakanties worden ondervangen.

Samenwerking met Universiteit Twente
Eind 2014 is Auxilio een samenwerking aangegaan met de Universiteit van Twente, die de eigen medewerkers jaarlijks een medische keuring wil aanbieden. Ter bewustwording van de eigen gezondheid, leefstijl en risicofactoren. Wij zijn actief betrokken geweest bij de opzet van het traject en selecteren jaarlijks enkele artsen die de keuringen op locatie gedurende een periode van zo’n 6 weken uitvoeren. Een mooie service richting de medewerkers, bewustwording wat betreft gezondheid en ook een leuke werkplek voor onze artsen!

Samenwerking SALT bloedafname 
Vanaf 2016 werken wij samen met Stichting Artsen Laboratorium en Trombosedienst, een grote eerstelijns diagnostische organisatie in de Zaanstreek. Zij kampten met grote tekorten in de personeelsbezetting, door langdurige zieken en het wegvallen van personeel door zwangerschapsverlof. Wij leveren sindsdien op flexibele basis medewerkers bloedafname die SALT ondersteunen zolang de vraag bestaat.

Zie voor ervaringen met Auxilio medisch uitzendbureau ook 'Referenties'. 

Ons team

Mark Schneijderberg

Directeur & Huisarts 

Melissa Timmermans

Manager & Opleidingscoordinator 

Ellen Krol

Financiële administratie

Paula van Kordelaar

Recruiter

Marloes Dorlas

Recruiter

Emiel Molenaar

ICT / automatisering

Aukje Dreschler

Intercedent

Mitzi Fonteijne

Financiële administratie

Charlotte de Ridder

Recruiter / Marketing

Anne

Secretaresse

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.