|
Auxilio

Uitzendbureau doktersassistent

Als doktersassistent werken voor een uitzendbureau of in vast dienstverband?

Als afgestudeerd doktersassistent kom je voor de keuze te staan: zelf een baan zoeken, of  in de eerste plaats gaan werken via een uitzendbureau? Misschien dat je wel kan blijven werken bij de huisartsenpraktijk of het ziekenhuis waar je ook je stage tijdens de opleiding voor doktersassistent hebt gelopen. Maar ook werken voor Auxilio medisch uitzendbureau kan een goede start zijn; je leert diverse opdrachtgevers kennen en je kan ontdekken welke praktijk het beste bij je past. Terwijl je verdere werkervaring als doktersassistente op doet en we uiteindelijk kijken of je bij je ideale huisartsenpraktijk in vaste dienst kan. 

Werkwijze van een uitzendbureau

Een uitzendbureau levert personeel wanneer een opdrachtgever (in dit geval de huisartsenpraktijk) zelf moeite heeft om een goede werknemer te vinden, of een tijdelijke vacature in de aanbieding hebt. Je kan hierbij denken aan een zieke (eigen) doktersassistente, een zwangerschapsverlof of knelpunten tijdens de vakantieperiode. Als doktersassistente bij Auxilio kom je bij Auxilio in dienst en krijg je vrijblijvend alle openstaande vacatures voorgelegd. Samen met jou kijken we naar de beste match op basis van afstand, interesse en werkervaring. Nadat je aan de slag bent gegaan bij een of meerdere huisartsenpraktijken, zal de salarisuitbetaling inclusief vakantiegeld en premies ook via het uitzendbureau verlopen.

De regio en aangesloten huisartsenpraktijken

Traditioneel gezien zitten veel van de opdrachtgevers in de Randstad en grote steden, waar de krapte in gekwalificeerd personeel groter is; Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Eindhoven en Utrecht. Maar ook in het minder dicht bevolkte Friesland, Limburg en Brabant is er regelmatig aanbod van leuke vacatures. Kijk hier voor een deel van de actuele vacatures. Ook op de pagina van de NVDA plaatsen veel huisartsenpraktijken hun vacatures, waar je als doktersassistent op kan solliciteren.

Voorwaarden

Voor de vaststelling van je salaris wordt in de regel het CAO huisartsenzorg als uitgangspositie gebruikt, eventueel inclusief een leuke bonus bij langer dienstverband en reiskostenvergoeding. 

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.