|
Auxilio

Tandheelkunde student vacatures

Ben jij tandheelkunde student en wil jij graag een bijbaantje gerelateerd aan jouw studie? Dan hebben wij misschien iets interessants voor jou!

Voor tandheelkundestudenten verzorgen wij verschillende bijbaantjes als tandartsassistent, zoals assistent aan de stoel, balie assistent en preventie assistent.  Daarnaast zijn wij sinds kort een interessant project aan het opzetten. Voor een grote organisatie van groepspraktijken van tandartsen door heel Nederland zijn we op zoek naar gemotiveerde vijfde- en zesdejaars tandheelkundestudenten. We zijn met hen een traject aan het opzetten waardoor jij als tandheelkunde student aan de slag kan vanaf het vijfde jaar als paro-preventie assistent. Je kan daarna doorgroeien naar een verlengde arm constructie van de tandarts en zelfs een tandartsenfunctie aangeboden krijgen aan het eind van jouw zesde jaar. Je zal in een verlengde arm contractie gaan samenwerken met de tandarts op locatie en door hen ingewerkt worden van tevoren. Je werkt ernaar toe dat je dezelfde werkzaamheden zal gaan verrichten als de tandarts.

Interesse in deze functie of interesse om aan de slag te gaan voor een andere functie? Laat het ons dan weten door te mailen naar vacature@auxilio.nl. We ontvangen dan graag een korte motivatie en cv. 

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.