|
Auxilio
Alle vacatures

Over ons

Auxilio is gespecialiseerd in personele vraagstukken binnen de zorg. Opgericht door enkele artsen en apothekers die zelf ook nauw betrokken zijn bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Hierdoor weten wij als geen ander wat er nodig is binnen de eerste lijn en de specialistische zorg. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling, bijscholing en bekwaamheid van onze werknemers. U bent hierdoor altijd verzekerd van enthousiaste en kundige kandidaten. Geen commerciële drijfveer, maar gedreven op vertrouwen en actief meedenkend.

Ons Team

Iedere dag staan we weer voor onze kandidaten en klanten klaar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We vinden het ontzettend leuk om u beter te leren kennen. Daarom stellen wij u graag onze werknemers voor. Door middel van een klein tekstje zal iedere werknemer kort worden voorgesteld aan u. Zo krijgt u een beetje een idee wat er dagelijks achter de schermen bij Auxilio gebeurd. 

 

 

Mark Schneijderberg - Directeur & huisarts 

''Inmiddels al zo'n 10 jaar geleden heb ik Auxilio opgericht en ben nog altijd met veel plezier dagelijks intensief betrokken. Het is mooi om te zien hoe Auxilio nog steeds groeit en we een leuk en betrokken team hebben gekregen. Naast de werkzaamheden bij Auxilio ben ik praktiserend huisarts. Juist de combinatie tussen het werk als arts met patientencontact aan de ene kant en ondernemerschap aan de andere kant, vind ik zo afwisselend en leuk''  

Melissa Timmermans - Manager & Opleidingscoordinator 

''In een verleden heb ik verpleegkunde afgerond, maar er uiteindelijk voor gekozen daar niet in verder te gaan. Na een aantal omzwervingen ben ik zo'n 3 jaar geleden bij Auxilio terecht gekomen. Nu ben ik verantwoordelijk voor al het organisatorische op ons mooie kantoor in Hilversum. Iedere dag gebeurt er weer veel, zo wel gepland als ongepland. We dagen onszelf continue uit om te blijven verbeteren en aan alle vraag te kunnen voldoen. Dit houdt mijn werk zo uitdagend.''

Ellen Krol - Financiële administratie

''Heel mijn leven werk ik al in de financiele administratie en heb deze kennis mee kunnen nemen naar Auxilio. Ik ben in 2016 bij Auxilio begonnen, in een tijd dat de boekhouding nog niet optimaal was ingeregeld. Ik ben blij dat we hier goede stappen in hebben gemaakt en ook alles aan de achterkant nu soepel verloopt. Zo'n 3 dagen per week stort ik me hierop, naast de zorg voor mijn 2 kinderen.''

Merel Nagtegaal  - Werving & selectie 

"Ik werk sinds juni 2017 bij Auxilio als intercedent. Ik heb veel contact met alle kandidaten en opdrachtgevers. Het is ontzettend leuk om met zo veel enthousiaste mensen dagelijks om te gaan!"

Lotte Baten - Intercedent 

"Sinds juli 2017 werk ik als geneeskundestudent bij Auxilio op kantoor. Momenteel wacht ik op mijn volgende coschappen en ben ik langere periode vrij. In deze periode verzorg ik in samenwerking met de anderen de intercedenten taken en heb veel contact met de studenten en opdrachtgevende organisaties. Met mijn inzicht in de wensen en capaciteiten van de geneeskundestudenten, kan ik mij goed inleven in dit werk en creëer ik een comfortabele situatie voor alle partijen. Ik doe dit met veel plezier en vind het team ook erg gezellig!"

Aukje Dreschler - Intercedent

"..."

Tessa Hilster- Van der Put - Intercedent 

"..." 

Mitzi Fonteijne - Financiële administratie

"..."

Sabine Haggenburg - PR 

" Sinds 2015 ben ik werkzaam als geneeskundestudent bij Auxilio op kantoor. In deze tijd heb ik als intercedent en planner gewerkt en was daarnaast verantwoordelijk voor de PR en Social Media. Momenteel loop ik coschappen en werk ik in mijn vakanties regelmatig voor Auxilio. Daarbij voorzie ik Auxilio van promotiemateriaal, doe een deel van de PR en maak de site up-to-date."

Ons team

Mark Schneijderberg

Directeur & Huisarts 

Merel Nagtegaal

Recruiter: werving & selectie 

Melissa Timmermans

Manager & Opleidingscoordinator 

Ellen Krol

Financiële administratie

Max Nievaart

Apotheker

Jos den Hartog

Tandarts

Emiel Molenaar

ICT / automatisering

Tessa Hilster-Van der Put

Intercedent

Aukje Dreschler

Intercedent

Mitzi Fonteijne

Financiële administratie

Sabine Haggenburg

PR

Marjolijne

Secretaresse

Auxilio Medisch Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.