Over ons

  • Wij zijn Auxilio

    Auxilio is gespecialiseerd in personele vraagstukken binnen de zorg. Opgericht door enkele artsen die zelf ook nauw betrokken zijn bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Hierdoor weten wij als geen ander wat er nodig is binnen de eerste lijn en de specialistische zorg. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling, bijscholing en bekwaamheid van onze eigen werknemers. Maar wij organiseren ook opleidingen en trainingen voor extern personeel. Auxilio heeft geen commerciële drijfveer, maar is gedreven op vertrouwen, actief meedenkend en een persoonlijke benadering.

Neem contact op

Heeft u vragen voor ons betreffende het vacature-aanbod of de Auxilio Academie? Neem dan contact met op met iemand van het Auxilio-team, wij helpen graag!

  • Auxilio's visie

    Samen met het team willen wij de kwaliteit binnen de zorg waarborgen. Wij streven naar continuïteit, laagdrempelig en persoonlijk contact en gekwalificeerd personeel op de juiste plaats. Samen met onze opdrachtgevers zetten wij ons in voor de medische wereld en de waarborging van de kwaliteit binnen de zorg. Wij strijden voor een continue personeelsbezetting binnen de zorg en dragen met ons onderwijs actief bij aan het kwaliteitsniveau.