Triage Support Center

  • Het Triage Support Center

    Met de toenemende zorgvraag in combinatie met personeelstekorten staan huisartsenposten voor een grote uitdaging. Als personeelsbemiddelaar en gecertificeerd opleider in triage ziet Auxilio het als haar doelstelling hier een oplossing voor te bieden. We zijn daarom verheugd dat we nog een complementaire dienst aan onze activiteiten toe kunnen voegen, in de vorm van het Triage Support Center.

  • Ondersteuning door 75 triagisten op afstand

    Het Triage Support Center is ontstaan onder de vleugels van Stichting Primair Huisartsenposten. Met de aankomende beëindiging van Primair en verzelfstandiging van de regionale huisartsenposten, krijgen wij de kans om deze dienst voort te zetten.


    Per 1 juli a.s. zal er met 75 triagisten op locatie hard worden gewerkt om de aangesloten huisartsenposten te ondersteunen tijdens piekmomenten. Op deze wijze kan de bezetting op de post efficiënter worden ingestoken en wordt een extra vangnet geboden. Een vangnet zowel ten behoeve van het behalen van de responstijden als ondervangen van mogelijke uitval (technisch en personele bezetting) op locatie van de huisartsenpost.


    Kortom, een nieuwe en unieke ondersteuning om de toenemende druk op de huisartsenposten te ondervangen. En een erg mooie aanvulling op onze huidige activiteiten binnen de triage, waarbij het Triage Support Center ons direct de gelegenheid biedt een eigen leercentrum te ontplooien.Als huisartsenpost geïnteresseerd in ondersteuning van het Triage Support Center?

Ben je als huisartsenpost ook toe aan ondersteuning en wil je het Triage Support Center hier graag voor inzetten? Of ben je geïnteresseerd in een van de andere diensten van Auxilio, zoals personeel of een opleiding via de Auxilio Academie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier. We nemen binnen een werkdag contact met je op.

Neem contact op

Heb jij vragen voor ons betreffende het vacature-aanbod of de Auxilio Academie? Neem dan contact op met iemand van het Auxilio-team, wij helpen graag!