Triage Support Center

 • Het Triage Support Center

  De spoedpost is een bewegende omgeving. De zorgvraag neemt met de dag toe en tegelijkertijd is er sprake van personeelstekorten: een grote uitdaging voor posten. Als personeelsbemiddelaar en gecertificeerd opleider in triage snappen wij dat spoedposten behoefte hebben aan ondersteuning om de toenemende zorgvraag te kunnen dekken en zien wij het als onze doelstelling om hier een oplossing voor te bieden. We zijn daarom verheugd dat we sinds 2020 nog een complementaire dienst aan onze activiteiten toe kunnen voegen, in de vorm van het Triage Support Center.

 • Triage ondersteuning door inzet van triagisten en regie-arts vanaf locatie ZCC

  Het Triage Support Center is ontstaan onder de vleugels van Stichting Primair Huisartsenposten. Met de beëindiging van Primair en verzelfstandiging van de regionale huisartsenposten, heeft Auxilio de kans gekregen om deze dienst voort te zetten.


  Sinds 2020 wordt er op locatie van het Zelfstandig Coördinatiecentrum Midden Nederland hard gewerkt om de aangesloten spoedposten te ondersteunen. Op deze wijze kan de bezetting op de post efficiënter worden ingestoken en wordt een extra vangnet geboden. Een vangnet zowel ten behoeve van het behalen van de door Ineen vastgestelde branchenormen, als het ondervangen van mogelijke uitval (technisch en personele bezetting) op locatie van de spoedpost.


  Kortom, een nieuwe en unieke ondersteuning om de toenemende druk op de spoedpost te ondervangen en een erg mooie aanvulling op onze huidige activiteiten binnen de triage, waarbij het Triage Support Center ons direct de gelegenheid biedt een eigen leercentrum te ontplooien. Tevens wordt er naar gedachtegoed van het ZCC gekeken naar uitbreiding van de dienstverlening buiten uitsluitend de huisartsenzorg, waaronder VVT, GGZ en meldkamer.


  Wilt u meer informatie over ons triage aanbod? Klik hier om onze triage opleidingen te bekijken en de brochure aan te vragen.


Als spoedpost geïnteresseerd in ondersteuning van het Triage Support Center?

Heeft uw spoedpost ook behoefte aan ondersteuning en wilt u het Triage Support Center hier graag voor inzetten? Of bent u geïnteresseerd in een van de andere diensten van Auxilio, zoals personeel of een opleiding via de Auxilio Academie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier. We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Neem contact op

Heeft u vragen voor ons betreffende het vacature-aanbod of de Auxilio Academie? Neem dan contact op met iemand van het Auxilio-team, wij helpen graag!