fbpx

Het Triage Support Center

Als personeelsbemiddelaar en gecertificeerd opleider in triage bieden wij vanuit ons Triage Support Center ondersteuning in de acute huisartsenzorg door het verrichten van triage werkzaamheden. We zijn daarom verheugd dat we sinds 2020 nog een complementaire dienst aan onze activiteiten toe kunnen voegen, in de vorm van het Triage Support Center.

Huisartsenpost Oost-Brabant
Hadoks
SpoedzorgNu
RHOGO
Unicum huisartsenzorg
Primacura Midden Brabant

Triage ondersteuning door inzet van triagisten en regie-arts

Sinds 2020 wordt er op locatie van het Triage Support Center hard gewerkt om de aangesloten spoedposten te ondersteunen. Op deze wijze kan de bezetting op de post efficiënter worden ingestoken en wordt een extra vangnet geboden. Een vangnet zowel ten behoeve van het behalen van de door Ineen vastgestelde branchenormen, als het ondervangen van mogelijke uitval (technisch en personele bezetting) op locatie van de spoedpost.

Kortom, een unieke ondersteuning om de toenemende druk op de spoedpost te ondervangen en een erg mooie aanvulling op onze huidige activiteiten binnen de triage, waarbij het Triage Support Center ons direct de gelegenheid biedt om te voorzien in een eigen leercentrum.

Onze locatie TSC Bilthoven is gevestigd op het ZCC. Naar gedachtegoed van het ZCC wordt gekeken naar uitbreiding van de dienstverlening buiten uitsluitend de huisartsenzorg, waaronder VVT, GGZ en meldkamer.

Wilt u meer informatie over ons triage aanbod? Bekijk onze triage opleidingen en vraag onze brochure aan.

Afbeelding ZCC
×