Triage Support Center

 • Het Triage Support Center

  De spoedpost is een bewegende omgeving. De zorgvraag neemt met de dag toe en tegelijkertijd is er sprake van personeelstekorten: een grote uitdaging voor posten. Als personeelsbemiddelaar en gecertificeerd opleider in triage snappen wij dat spoedposten behoefte hebben aan ondersteuning om de toenemende zorgvraag te kunnen dekken en zien wij het als onze doelstelling om hier een oplossing voor te bieden. We zijn daarom verheugd dat we nog een complementaire dienst aan onze activiteiten toe kunnen voegen, in de vorm van het Triage Support Center.

 • Ondersteuning door 75 triagisten op afstand

  Het Triage Support Center is ontstaan onder de vleugels van Stichting Primair Huisartsenposten. Met de beëindiging van Primair en verzelfstandiging van de regionale huisartsenposten, heeft Auxilio de kans gekregen om deze dienst voort te zetten.


  Sinds 1 juli 2020 wordt er met 75 triagisten op locatie hard gewerkt op het Triage Support Center om de aangesloten spoedposten te ondersteunen tijdens piekmomenten. Op deze wijze kan de bezetting op de post efficiënter worden ingestoken en wordt een extra vangnet geboden. Een vangnet zowel ten behoeve van het behalen van de door InÉén vastgestelde branchenorm, als het ondervangen van mogelijke uitval (technisch en personele bezetting) op locatie van de spoedpost.


  Kortom, een nieuwe en unieke ondersteuning om de toenemende druk op de spoedpost te ondervangen. En een erg mooie aanvulling op onze huidige activiteiten binnen de triage, waarbij het Triage Support Center ons direct de gelegenheid biedt een eigen leercentrum te ontplooien. Tevens wordt er gekeken naar uitbreiding van de dienstverlening van het Triage Support Center buiten de huisartsenzorg, waaronder VVT en GGZ organisaties. 


  Wilt u meer informatie over ons triage aanbod? Klik hier om onze Triage-brochure te downloaden!


Als spoedpost geïnteresseerd in ondersteuning van het Triage Support Center?

Heeft uw spoedpost ook behoefte aan ondersteuning en wilt u het Triage Support Center hier graag voor inzetten? Of bent u geïnteresseerd in een van de andere diensten van Auxilio, zoals personeel of een opleiding via de Auxilio Academie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier. We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Neem contact op

Heeft u vragen voor ons betreffende het vacature-aanbod of de Auxilio Academie? Neem dan contact op met iemand van het Auxilio-team, wij helpen graag!