Vacaturebank

Een overzicht van onze leukste vacatures, altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Vacatures in de zorg

Welkom op de vacaturebank van Auxilio. Ben je op zoek naar een vacature in de zorg? Op deze pagina vind je alle zorg gerelateerde vacatures. Met een breed netwerk binnen de zorg, hebben we altijd een zorg vacature beschikbaar die bij jou past. Wij werken landelijk en richten ons op verschillende vakgebieden. Door Auxilio binnen de zorg zo breed mogelijk te positioneren, hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het personeelstekort binnen dit werkveld. Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan, maar is het vinden van een leuke uitdaging best lastig? Bekijk het aanbod zorg vacatures van Auxilio en vind vandaag nog de baan die bij jou past! Ook voor een bijbaan in de zorg ben je bij onze zorg vacaturebank aan het goede adres. Ontdek snel of er iets voor jou tussen zit.

Lees meer

Vacatures per vakgebied

Selecteer een van de onderstaande opties voor een volledig vacature overzicht die binnen het vakgebied valt.

 • Doktersassistent(e)

 • Geneeskundestudent

 • Apothekersassistent(e)

 • Tandartsassistent(e)

 • Basisarts

 • Triagist(e)

 • Praktijkondersteuner

 • Mondhygiënist(e)

 • Bloedafname Medewerker

 • DBC Medewerker

 • ICT'er

 • Medicatie Review Medewerker

 • Medisch Codeur

 • Medisch Secretaresse

 • Poliassistent(e)

 • Tandarts

 • Verpleegkundige

 • Apotheker

 • Preventieassistent(e)

 • Manager

 • Balieassistent(e)

 • Orthodontie assistent(e)

Onze vacatures

Tandartsassistent(e), ..., Utrecht

Wil jij aan de slag als tandartsassistent bij een moderne groepspraktijk? Voor een tandartsenpraktijk in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een tandartsassistent voor 24-32 uur in de week vanaf september. **Werkzaamheden** Je gaat als tandartsassistent o.a. bezighouden met de volgende werkzaamheden: Je zorgt ervoor dat alles in de behandelkamer klaar staat; Je assisteert de tandarts voor, tijdens en na de behandeling; Je geeft advies aan patiënten en geeft hen voorlichting. **Wat verwachten we van jou?** Als tandartsassistent verwachten we het volgende van je: Je bent een gediplomeerd tandartsassistent; Je hebt meerdere jaren werkervaring; Je voert sterilisatie werkzaamheden uit; Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Wat kan je van ons verwachten? Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een leuk team. Je ontvangt een salaris conform de CAO KNMT. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en vakantietoeslag. Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan als tandartsassistente? Neem contact met ons op en stuur ons je cv.

Bekijk vacature
Referentie nr: 001436
Gepubliceerd op: 07-07-2020

Doktersassistent(e), Purmerend

Voor een ziekenhuis in Purmerend zijn we op zoek naar een doktersassistente die 16 en 25 juli wil invallen. Het ziekenhuis werkt met HIX, ervaring is een pré. De werktijden zijn van 07:30 tot 16:00. **Werkzaamheden**: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Met mogelijkheid tot eigen spreekuur! **Wat wordt er van jou verwacht:** - Een open en toegankelijke houding - Goede sociale vaardigheden - Medische achtergrond kennis - Goede planningsvaardigheden - MBO doktersassistent of bachelor geneeskunde Ben jij beschikbaar? Solliciteer dan direct!

Bekijk vacature
Referentie nr: 001435
Gepubliceerd op: 07-07-2020

Doktersassistent(e), Hilversum

**Beschikbaar om te werken in augustus en september bij een praktijk in Hilversum?** Wij zoeken een geneeskundestudent of waarnemend doktersasisstent die kan werken in augustus en september. Heb jij al ervaring als doktersassistente en heb je eerder gewerkt met Microhis? Dan ben je van harte welkom! Je gaat je o.a. bezig houden met vragen via de telefoon, afspraken maken, triage en alle voorkomende werkzaamheden. ### Wat wordt er van jou verwacht: Een open en toegankelijke houding Goede sociale vaardigheden Medische achtergrond kennis Goede planningsvaardigheden Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent. Ben je geneeskundestudent? Dan is jouw salaris tussen de €10,- en €13,- per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Ben jij beschikbaar en lijkt het jou leuk om te werken bij de praktijk? Meld je dan snel aan!

Bekijk vacature
Referentie nr: 001433
Gepubliceerd op: 03-07-2020

Doktersassistent(e), Ede

**Ben jij in augustus de woensdagen beschikbaar om te werken in Ede)?** Wij zoeken een geneeskundestudent of waarnemend doktersasisstent die kan werken op 5, 12 en 19 augustus. Heb jij al ervaring als doktersassistente en heb je eerder gewerkt met Medicom? Dan ben je van harte welkom! Je gaat je o.a. bezig houden met vragen via de telefoon, afspraken maken, triage en alle voorkomende werkzaamheden. ### Wat wordt er van jou verwacht: Een open en toegankelijke houding Goede sociale vaardigheden Medische achtergrond kennis Goede planningsvaardigheden Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent. Ben je geneeskundestudent? Dan is jouw salaris tussen de €10,- en €13,- per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Ben jij beschikbaar en lijkt het jou leuk om te werken bij de praktijk? Meld je dan snel aan!

Bekijk vacature
Referentie nr: 001432
Gepubliceerd op: 03-07-2020

Geneeskundestudent, Middenbeemster

Voor een huisartsenpraktijk in de regio Middenbeemster zijn wij op zoek naar een geneeskundestudent die tijdens de zomer aan de slag wilt gaan als doktersassistent(e). De datums in juli zijn als volgt: 2-7, 6-7, 7-7, 9-7, 10-7, 13-7, 14-7, 16-7, 17-7, 20-7, 21-7, 23-7, 24-7, 27-7, 28-7 en 30-7. De datums in augustus zijn als volgt: 3, 4, 6, 7, 10, 11, 13, 14, 17, 18, 20, 24, 25, 27 en 31 Ben jij bovenstaande datums beschikbaar om aan de slag te gaan? Reageer dan snel. De praktijk heeft in juni de mogelijkheid om je in te werken.

Bekijk vacature
Referentie nr: 001431
Gepubliceerd op: 03-07-2020

Doktersassistent(e), Zeist

In juli en augustus beschikbaar? Voor een praktijk in de omgeving van Zeist zoeken wij een geneeskundestudent of waarnemend doktersassistent die wilt werken op enkele dagen in juli en augustus. Op die dagen is er helaas een tekort bij de praktijk en hebben ze jouw hulp hard nodig. Werkzaamheden bestaan o.a. uit triage, telefonische afspraken maken, vragen beantwoorden en alle overige werkzaamheden. ### Wat wordt er van jou verwacht: Een open en toegankelijke houding Goede sociale vaardigheden Medische achtergrond kennis Goede planningsvaardigheden Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent. Ben je geneeskundestudent? Dan is jouw salaris tussen de €10,- en €13,- per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Ben jij beschikbaar? Laat het dan snel weten!

Bekijk vacature
Referentie nr: 001429
Gepubliceerd op: 02-07-2020

Doktersassistent(e), Soest

Wil jij graag werken bij een huisartsenpraktijk in de omgeving van Utrecht? Wij zoeken een geneeskundestudent of waarnemend doktersasisstent die kan werken van 20 t/m 31 juli voor 4 dagen per week. Heb jij al ervaring als doktersassistente en heb je eerder gewerkt met Medicom? Dan ben je van harte welkom! Je gaat je o.a. bezig houden met vragen via de telefoon, afspraken maken, triage en alle voorkomende werkzaamheden. ### Wat wordt er van jou verwacht: Een open en toegankelijke houding Goede sociale vaardigheden Medische achtergrond kennis Goede planningsvaardigheden Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent. Ben je geneeskundestudent? Dan is jouw salaris tussen de €10,- en €13,- per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Ben jij beschikbaar en lijkt het jou leuk om te werken bij de praktijk? Meld je dan snel aan!

Bekijk vacature
Referentie nr: 001428
Gepubliceerd op: 02-07-2020

Zorg vacatures in verschillende vakgebieden


Het aanbod vacatures in de zorg is breed bij Auxilio. Wij bieden in diverse werkvelden uitdagende banen aan. Naast fulltime banen vind je ook parttime banen. Op deze manier is het eenvoudig om het huidige privéleven te combineren met een nieuwe baan. Onze zorg vacatures bieden kansen voor verschillende opleidingsniveaus. Daarnaast liggen er ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen als zorgprofessional.

Auxilio richt zich ondere andere op de volgende vakgebieden:

 • Doktersassistenten
 • Geneeskundestudenten
 • Tandartsassistenten
 • Apothekersassistenten

We bieden per vakgebied zowel tijdelijke als vaste zorg vacatures aan. Auxilio werkt op landelijk niveau, we hebben altijd een zorg vacature beschikbaar bij jouw in de buurt. Via de bovenstaande filters kun je zoeken naar een vacature naar jouw voorkeur. Ook kun je de desbetreffende pagina van jouw vakgebied bezoeken voor een compleet overzicht.


De Auxilio Academie


Met het personeelstekort in de zorg, vinden wij het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van zorgprofessionals. Via de Auxilio Academie biedt Auxilio ook opleidingen aan, zodat jij je verder kunt ontwikkelen binnen jouw werkveld en vakbekwaam aan het werk kunt. Zo hebben gediplomeerd doktersassistenten en verpleegkundigen de mogelijkheid om een triagisten opleiding te volgen en door te groeien naar triagist op de huisartsenpost. Ook hebben geneeskundestudenten de mogelijkheid om verkorte opleiding te volgen tot junior triagist. Daarnaast hebben we speciaal voor geneeskundestudenten de traineeship huisartsgeneeskunde ontwikkeld waarin masterstudenten op verschillende plekken naar keuze ervaring op kunnen doen.

Auxilio biedt jou ten alle tijden baangarantie. Na het volgen van één van onze opleidingen, kun je direct via Auxilio aan de slag. Daarom hebben we de opleidingen die we aanbieden direct gekoppeld aan een vacature en geplaatst in onze vacaturebank, zodat je bij interesse direct kunt solliciteren!


Solliciteer op jouw baan binnen onze zorgvacatures

Met de zorg vacatures en om- en bijscholingstrajecten hopen wij dat we kunnen voldoen in jouw wensen en behoeften en dat we een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van de zorg. Wij helpen je graag verder in jouw carrière en komen graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Ook voor studenten is de zorg vacaturebank van Auxilio de plek om een leuke bijbaan in de zorg te vinden. Naast professionals hebben wij ook altijd leuke zorg bijbanen voor aanstormend talent. Wil je naast jouw studie al werkervaring op doen of ben je op zoek naar een bijbaan die aansluit bij jouw zorg gerelateerde studie? Bekijk dan zeker eens onze zorg bijbanen voor studenten!