Vacaturebank

Een overzicht van onze leukste vacatures, altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Vacatures per vakgebied

Selecteer een van de onderstaande opties voor een volledig vacature overzicht die binnen het vakgebied valt.

 • Doktersassistent(e)

 • Geneeskundestudent

 • Apothekersassistent(e)

 • Tandartsassistent(e)

 • Basisarts

 • Triagist(e)

 • Praktijkondersteuner

 • Mondhygiënist(e)

 • Bloedafname Medewerker

 • DBC Medewerker

 • ICT'er

 • Medicatie Review Medewerker

 • Medisch Codeur

 • Medisch Secretaresse

 • Poliassistent(e)

 • Tandarts

 • Verpleegkundige

 • Apotheker

 • Preventieassistente

 • Manager

Onze vacatures

Tandarts, ..., Nijmegen

Tandarts voor 2-3 dagen in de week. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een tandarts die ons team in de regio Nijmegen wil komen versterken. Het betreft een moderne praktijk waar een zeer gemotiveerd en gedreven team samenwerkt. Er wordt gewerkt met Novadent. **Functie eisen** * Diploma tandheelkunde met BIG registratie; * Passie voor je vak en een warm hart voor onze patiënten; * Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift ; * Goede sociale vaardigheid. **Wat wij bieden** * Een baan binnen een groeiende praktijk; * Goede en moderne apparatuur ; * Prettige werksfeer; * Salaris conform CAO. Heb jij interesse dan komen wij graag met je in contact!

Referentie nr: 001376
Gepubliceerd op: 03-06-2020

Praktijkondersteuner, ..., Hilversum

**Praktijkondersteuner Somatiek voor 24 uur in de week, regio 't Gooi / Hilversum** Wij zoeken een enthousiaste POH-S die samen met 2 collega’s de verantwoording draagt voor de begeleiding van patiënten die chronische zorg behoeven. Denk hierbij aan Ouderenzorg, DM en COPD/Astma in de ketenzorg, inc. longfunctietesten. Met hierin mogelijk uitbreiding CVRM. Je houdt spreekuur op de praktijk en bezoekt de mensen thuis. Wekelijks is er overleg met de collega’s en dagelijks is overleg met de huisartsen mogelijk, we werken graag met korte lijnen. De functie is multidisciplinair en wijkgericht. **Competenties:** * Gediplomeerd POH-S/Praktijkverpleegkundige HBO. * Bijvoorkeur enkele jaren ervaring als praktijkondersteuner. * Kunnen werken met HIS/KIS (wij werken met OmniHis). * Bij voorkeur afgeronde Langerhans en Caspircursus, en registratie in het Kwaliteitsregister. * Er is een goed evenwicht tussen zelfstandig en in teamverband werken. * Een warm hart voor chronische patiëntenzorg en persoonsgerichte zorg. * Interesse in professionele ontwikkeling. **De praktijk** Als team richten we ons op samenwerking en een prettige werkomgeving. Jezelf blijven ontwikkelen kan doordat we regelmatig intern bijscholingen organiseren of via de regio. De werkdagen zijn in overleg, bij voorkeur verdeeld over 3 dagen, waarvan in ieder geval de vrijdag vanwege collegiaal overleg. Ons huidige team bestaat uit 5 huisartsen, 1 waarnemend huisarts, 1 huisarts in opleiding, 7 assistentes, 3 POH's somatiek, 2 POH’s-GGZ en een praktijkmanager. De praktijk is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Salariëring is volgens de huisartsen cao. Ben jij geïnteresseerd dan ontvangen wij graag je CV!

Referentie nr: 001375
Gepubliceerd op: 02-06-2020

Apothekersassistent(e), ..., Hilversum

Voor een moderne service apotheek in Hilversum zijn wij op zoek naar een apothekersassistent. **Wie zoeken wij** * Je bent 3 a 4 dagen per week beschikbaar, maar bij voorkeur 4 dagen. * Je hebt een professionele houding en zet de klant op nummer 1. * Je vindt het leuk om te adviseren en mee te denken met de klant. * Je gaat voor samenwerking en teambelang. **Wat bieden wij** * Een zelfstandige baan in een hecht en professioneel team. * Een salaris conform CAO. * Een baan met uitzicht op vast dienstverband. Spreekt bovenstaande jou aan? We maken graag een afspraak met je voor een gesprek bij ons op kantoor.

Referentie nr: 001374
Gepubliceerd op: 29-05-2020

Geneeskundestudent, Hilversum

Ben jij onlangs afgestudeerd en heb je jouw FCCS certificaat? Beschikbaar om komende 2 maanden te werken als ANIOS? Dan zoeken we jou! We zijn op zoek naar een basisarts die bij een kliniek zou willen werken. Je kunt aan de slag in Naarden of Hilversum voor zo'n 12 uur per week. We zijn op zoek naar meerdere basisartsen die het leuk vinden om deze opdracht te gaan dus, dan meld je zeker aan! Naarden: per direct tot en met 30 juli 2020 12 uur per week Er dienen slaapdiensten te worden gewerkt van 19.00 tot 07.00 uur. van maandag t/m vrijdag ( muv feestdagen ) Hilversum: per direct tot en met 30 juli 2020. 12 uur per week. Er dienen slaapdiensten te worden gewerkt van 19.00 tot 07.00 uur. van maandag t/m vrijdag ( muv feestdagen ) Interesse? Solliciteer direct via onderstaand formulier.

Referentie nr: 001373
Gepubliceerd op: 29-05-2020

Praktijkondersteuner, ..., Dordrecht

Voor een kleine huisartsenpraktijk in de regio Dordrecht zijn wij per 1 juli op zoek naar een ervaren Praktijkondersteuner Somatiek voor 17 uur in de week. Je werkt of 2 hele dagen of 1 hele dag met 2 halve dagen. **Werkzaamheden:** Je bent Praktijkondersteuner Somatiek met als aandachtsgebieden DM, CVRM, spirometrie en ouderenzorg **Wie ben jij?** * Je hebt een afgeronde opleiding HBO Praktijkondersteuner * Minimaal 3 jaar ervaring als Praktijkondersteuner Somatiek * Een praktisch en positief ingesteld persoon die zelfstandig kan werken, persoonsgerichte begeleiding kan bieden. Deze baan biedt uitzicht op een vast dienstverband! Heb jij interesse dan ontvangen wij graag je CV!

Referentie nr: 001371
Gepubliceerd op: 27-05-2020

Tandartsassistent(e), ..., Hilversum

Voor een tandartspraktijk in Hilversum zoeken wij een tandartsassistent voor 24 uur per week. **Wie zoeken wij?** * Je bent een gediplomeerd assistent of een assistent met ruime werkervaring. * Je bent bereid om minimaal 1x per week 's avonds te werken. **Wat bieden wij?** * Een leuke job bij een praktijk waar de tandartsbeleving gewoon leuk is. * Een salaris conform CAO KNMT. * Fijne collega's en een prima werksfeer. Interesse gewekt? Neem snel contact op met Marloes of Paula

Referentie nr: 001369
Gepubliceerd op: 26-05-2020

Geneeskundestudent, Bergen op Zoom

Voor de huisartsenpost in Bergen op Zoom hebben we een zeer flexibele vacature beschikbaar als junior triagist waar je 's avonds, 's nachts of in het weekend aan de slag kan. Dé ideale vacature waarmee jij je focus op je studie kan houden. **Jouw werkzaamheden** Als junior triagist ben jij het eerste aanspreekpunt op de huisartsenpost. Je staat patiënten telefonisch te woord en beoordeelt de zorgvraag en de juiste urgentie. Voordat je begint met werken, volg je via Auxilio de opleiding tot junior triagist. Je gaat samen met een coach aan de slag en je leert o.a. om te denken in urgentie en te triëren volgens de ABCDE-methode. De eerstvolgende training vindt plaats in juni. **Wat verwachten we van jou?** * Je bent geneeskundestudent en je hebt je bachelor Geneeskunde afgerond; * Je bent gestart met je eerste co-schappen; * Je draait minimaal 3 diensten per maand (we houden uiteraard rekening met vakanties en co-schap in het buitenland. Je kan je diensten ook compenseren!); * Je bent minimaal 1,5-2 jaar inzetbaar voor ongeveer 3 diensten per maand of 70 diensten in totaal. **Wat kan je van ons verwachten?** * Je verdient €12,- per uur. Je ontvangt daarnaast 30% ORT in de avonduren en in het weekend ontvang je 50% ORT (€18,- per uur); * Je krijgt een Greenwheels ter beschikking volledig op onze kosten of je ontvangt reistijdvergoeding. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van de vacature en wil jij aan de slag als junior triagist in Bergen op Zoom én gebruik maken van alle gunstige arbeidsvoorwaarden? Solliciteer direct!

Referentie nr: 001368
Gepubliceerd op: 26-05-2020