Vacaturebank

Een overzicht van onze leukste vacatures, altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Vacatures per vakgebied

Selecteer een van de onderstaande opties voor een volledig vacature overzicht die binnen het vakgebied valt.

 • Doktersassistent(e)

 • Geneeskundestudent

 • Apothekersassistent(e)

 • Tandartsassistent(e)

 • Basisarts

 • Triagist(e)

 • Praktijkondersteuner

 • Mondhygiënist(e)

 • Bloedafname Medewerker

 • DBC Medewerker

 • ICT'er

 • Medicatie Review Medewerker

 • Medisch Codeur

 • Medisch Secretaresse

 • Poliassistent(e)

 • Tandarts

 • Verpleegkundige

 • Apotheker

 • Preventieassistente

 • Manager

Onze vacatures

Doktersassistent(e), ..., Ridderkerk

Voor onze bruisende duopraktijk in de regio Ridderkerk zoeken wij een enthousiaste doktersassistent(e) voor 3 á 5 dagen in de week, die het team komt versterken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten, telefonische triage, je doet zelfstandig kleine medische verrichtingen. Een zelfstandig spreekuur en huisbezoeken vallen ook onder de mogelijkheid. Je werkt altijd nauw samen met de huisartsen. Kortom een uitdagende functie waar je veel kunt leren.

Referentie nr: 001247
Gepubliceerd op: 26-02-2020

Apothekersassistent(e), ..., Rotterdam

Voor een ziekenhuis in omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste apothekersassistente die tijdelijk wil invallen, van 1 maart tot 31 mei 2020. De functie is voor 36 uur per week. Wij op zoek naar een apothekersassistente met een flexibele en gastgerichte houding die zich thuis voelt in een dynamische omgeving. Moeiteloos pas jij je aan en schakel jij tussen diverse werkzaamheden. **Jouw taken** * Accorderen van medicatieopdrachten. * Medicatieverificatie bij patiënten op de verpleegafdelingen en de spoedeisende hulp. * Het klaarzetten van interne bestellingen van geneesmiddelen. * Baliewerkzaamheden. **Wie ben jij?** * Je beschikt over het diploma apothekersassistent. * Je hebt van nature een positieve, collegiale houding. * Je bent bereid om op diverse locaties te werken in omgeving Rotterdam. * Je kan je goed aanpassen in veranderende situaties en haalt hier energie uit. * Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt inlevingsvermogen en houdt van het contact met patiënten. * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. * Je bent bereid onregelmatigheidsdiensten te draaien tijdens avond- en weekenduren.

Referentie nr: 001246
Gepubliceerd op: 26-02-2020

Tandartsassistent(e), ..., Beek - Ubbergen

Voor een kleine tandartspraktijk in de regio Nijmegen zoeken wij per direct een preventieassistente voor 4-5 dagen in de week. Je bent verantwoordelijk voor een behandelkamer met een eigen agenda en draait hier het programma. **Functie-omschrijving:** * Afnemen van vragen ter controle van de medische anamnese; * Uitvoeren van een (plaque) kleurtest; * Verwijderen van tandsteen en tandplaque boven het tandvlees; * Polijsten van tanden en kiezen; * Aanbrengen van fluoride; * Voorlichting en instructie geven over gebitsverzorging; * Aanbrengen van sealants; * Werkzaamheden in de sterilisatieruimte. **Functie-eisen:** * In het bezit van een afgeronde MBO opleiding tandartsassistente aangevuld met een diploma preventieassistente; * Bekend met Four-Handed manier van werken; * Bekend met Exquise; * Zelfstandig kunnen werken, maar ook ik een team. Ben jij per direct beschikbaar en zoek je een baan als preventieassistente met uitzicht op een vast dienstverband? Dan ontvangen wij graag je cv!

Referentie nr: 001245
Gepubliceerd op: 26-02-2020

Preventieassistente, ..., Dordrecht

Voor een moderne tandartspraktijk in de regio Dordrecht zoeken wij per direct een preventieassistente voor 2-3 dagen in de week. Uitzicht op een vast dienstverband. **Functie-omschrijving:** Je bent verantwoordelijk voor een behandelkamer met een eigen agenda en draait hier het programma. * Afnemen van vragen ter controle van de medische anamnese; * Uitvoeren van een (plaque) kleurtest; * Verwijderen van tandsteen en tandplaque boven het tandvlees; * Polijsten van tanden en kiezen; * Aanbrengen van fluoride; * Voorlichting en instructie geven over gebitsverzorging; * Aanbrengen van sealants; * Werkzaamheden in de sterilisatieruimte; * Assisteren van de tandarts. **Functie-eisen:** * In het bezit van een afgeronde MBO opleiding tandartsassistente aangevuld met een diploma preventieassistente; * Bekend met Exquise; * Zelfstandig kunnen werken, maar ook ik een team; * Enthousiast, vrolijk en klantvriendelijk. Ben jij per direct beschikbaar en zoek je een baan als preventieassistente voor 2-3 dagen in de week? Dan ontvangen wij graag je cv!

Referentie nr: 001244
Gepubliceerd op: 26-02-2020

Tandartsassistent(e), ..., Amsterdam

Voor een leuke, kleine tandartsenpraktijk in Amsterdam zijn we op zoek naar een allround tandartsassistente voor in ieder geval mei en juni 2020, met kans op verlenging. **Wat ga je doen?** Onder andere stereliseren, telefoon opnemen, afspraken inplannen en stoel. **Werkdagen** maandagen, woensdagen en donderdagen. Maandagen en woensdagen werk je van 10 tot 18 en op de donderdagen van 8 tot 17. De praktijk werkt met Novadent, ervaring is een pré.

Referentie nr: 001242
Gepubliceerd op: 25-02-2020

Geneeskundestudent, Amsterdam

Voor een leuke praktijk in Amsterdam zijn we op zoek naar een doktersassistente die 25, 26 en 27 maart wil invallen. De praktijk werkt met Tetrahis, ervaring is een pre. Werktijden zijn van 8 tot 17.

Referentie nr: 001241
Gepubliceerd op: 25-02-2020

Tandartsassistent(e), ..., Harderwijk

Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een allround tandartsassistente functie voor 2-4 dagen in de week? Voor onze tandartspraktijk in de regio Ermelo zijn wij per direct op zoek. Wil jij werken in een hecht, gemotiveerd en klein team. Dan is dit mogelijk een interessante vacature voor jou! Jouw werkzaamheden Als allround tandartsassistente ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken: *Je ontvangt patiënten en biedt samen met de tandarts de zorg die nodig is; *Je geeft advies aan patiënten en licht hen voor; *Je assisteert de tandarts voor en tijdens behandelingen; *Je werkt aan de balie; *Je bent verantwoordelijk voor de sterilisatie werkzaamheden. Deze werkzaamheden voer je uit met je collega tandartsassistenten. Wat verwachten we van jou? Als allround tandartsassistente verwachten we het volgende van je: *Je hebt jouw MBO diploma Tandartsassistente; *Je hebt meerdere jaren werkervaring als Tandartsassistente; *Je bent flexibel, klantgericht en sociaal.

Referentie nr: 001240
Gepubliceerd op: 24-02-2020