Vacaturebank

Een overzicht van onze leukste vacatures, altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Vacatures per vakgebied

Selecteer een van de onderstaande opties voor een volledig vacature overzicht die binnen het vakgebied valt.

 • Doktersassistent(e)

 • Geneeskundestudent

 • Apothekersassistent(e)

 • Tandartsassistent(e)

 • Basisarts

 • Triagist(e)

 • Praktijkondersteuner

 • Mondhygiënist(e)

 • Bloedafname Medewerker

 • DBC Medewerker

 • ICT'er

 • Medicatie Review Medewerker

 • Medisch Codeur

 • Medisch Secretaresse

 • Poliassistent(e)

 • Tandarts

 • Verpleegkundige

 • Apotheker

 • Preventieassistente

 • Manager

Onze vacatures

Verpleegkundige, ..., Rotterdam

Voor een ziekenhuis in Rotterdam zijn wij op zoek naar een IC verpleegkundige die tot 13 mei 2020 32 tot 36 uur per week kan werken. Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Referentie nr: 001325
Gepubliceerd op: 03-04-2020

Verpleegkundige, ..., Hoofddorp

Voor een ziekenhuis in Hoofddorp zijn we op zoek naar een Algemeen Verpleegkundige die tot 3 mei 2020 minimaal 16 uur per week beschikbaar is. **Voorwaarden:** * recente ziekenhuiservaring; * minimaal 16 uur beschikbaar; * bereid om alle diensten te werken; * bekend met Epic, kan hier mee werken; * Je wordt echt alleen ingezet op de Corona afdelingen, dus je moet qua gezondheid hier kunnen/willen werken. Je wordt geplaatst op afdelingen waar bewezen Corona patiënten liggen en patiënten die in isolatie liggen in afwachting van de testuitslag. Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer direct! Behoor jij tot de kwetsbare groepen? Dan wordt deze functie **niet** aangeraden!

Referentie nr: 001324
Gepubliceerd op: 03-04-2020

Apothekersassistent(e), ..., Beekbergen

**Functieprofiel** Voor een moderne apotheek in de regio Beekbergen zijn we op zoek naar een apothekersassistent. Ben je tussen de 2-5 dagen beschikbaar? Lees dan snel verder! **Jouw werkzaamheden** * Je geeft patiënten voorlichting en advies over geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen; * Je beheert de geneesmiddelenvoorraad en bewaakt deze; * Je verstrekt geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen aan patiënten; * Je verricht overige werkzaamheden. **Wat verwachten we van jou?** * Je bent een gediplomeerd apothekersassistent; * Je hebt werkervaring als apothekersassistent; * Je hebt ervaring met het apotheeksysteem Pharmacom; * Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. ( 16-36 uur ) * Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband; * Je hebt een flexibele instelling en je bent zorgvuldig; * Je bent woonachtig in de regio Beekbergen. **Wat kan je van ons verwachten?** Wij bieden jou een uitdagende baan als apothekersassistent met uitzicht op een vast dienstverband bij een apotheek waar ontwikkeling en groei voorop staat! Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van de vacature? Stuur ons dan je CV!

Referentie nr: 001323
Gepubliceerd op: 02-04-2020

Apothekersassistent(e), ..., Noordwijk

**Functieprofiel** Voor een apotheek in de regio Noordwijk zijn we op zoek naar een ervaren apothekersassistent. Ben je 3-4 dagen per week beschikbaar. Lees dan snel verder! **Jouw werkzaamheden** * Je geeft patiënten voorlichting en advies over geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen; * Je beheert de geneesmiddelenvoorraad en bewaakt deze; * Je verstrekt geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen aan patiënten; * Je verricht overige werkzaamheden. **Wat verwachten we van jou?** * Je bent een gediplomeerd apothekersassistent; * Je hebt meerdere jaren werkervaring als apothekersassistent; * Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband; * Je hebt een flexibele instelling en je bent zorgvuldig; * Je hebt ervaring met het apotheeksysteem Pharmacom; * Je bent woonachtig in de regio Noordwijk. **Wat kan je van ons verwachten?** Wij bieden jou een uitdagende baan binnen de farmaceutische wereld met uitzicht op een vast dienstverband. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van de vacature? Stuur ons dan je CV!

Referentie nr: 001322
Gepubliceerd op: 02-04-2020

Verpleegkundige, ..., hoofddorp

Voor een ziekenhuis organisatie in Hoofddorp zijn wij met spoed op zoek naar een: * IC verpleegkundige; * Een CCU verpleegkundige; * En een SEH verpleegkundige. Wanneer?: Per direct tot ongeveer eind mei 2020. Hoeveel uur?: Minimaal 24 uur per week Ben jij de verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer direct!

Referentie nr: 001319
Gepubliceerd op: 01-04-2020

Triagist(e), Amersfoort

De druk op huisartsenposten is op sommige plaatsen al enorm. Als junior triagist jouw bijdrage leveren? Voor de huisartsenpost in Amersfoort zijn wij op zoek naar geneeskundestudenten die de telefonische triage rondom het coronavirus gaan uitvoeren. Voorafgaand volg je een verkorte opleiding tot junior triagist met de focus op dit ingrijpende ziektebeeld, zodat jij vakbekwaam aan het werk kunt. Als junior triagist ben jij het aanspreekpunt op de huisartsenpost en werk je nauw samen met huisartsen. Je voert de triage uit en je schat de urgentie van de klachten van patiënten in. **Wat verwachten we van jou en wat kun je van ons verwachten?** * Je bent geneeskundestudent en zit minimaal in de eindfase van je bachelor * Je bent ongeveer 4 maanden beschikbaar * Je werktijden zijn van 17.00 uur tot 03.00 uur * Je beschikt over eigen vervoer * Je bent minimaal 1,5 à 2 jaar inzetbaar voor ongeveer 3 diensten per maand of 70 diensten in totaal * Je verdient €12,- per uur en je ontvangt 's nachts 30% ORT en in het weekend 50% * Je reiskosten worden volledig vergoed * Wij verzorgen een korte training tot junior triagist zodat jij vakbekwaam aan de slag kunt Ben je geïnteresseerd en wil jij jouw steentje bijdragen? Solliciteer dan direct!

Referentie nr: 001317
Gepubliceerd op: 27-03-2020

Geneeskundestudent, Utrecht

We hebben een interessante vacature voor geneeskundestudenten beschikbaar met zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op een centrale locatie die gemakkelijk te bereiken is met het OV! Voor de huisartsenpost in Utrecht zijn wij op zoek naar geneeskundestudenten die de triage gaan uitvoeren. **Junior Triagist op de huisartsenpost** Als Junior Triagist ben jij het eerste aanspreekpunt op de huisartsenpost. Je staat patiënten telefonisch te woord en beoordeelt de zorgvraag en de juiste urgentie. Voordat je begint met werken, volg je via Auxilio een eendaagse opleiding tot Junior Triagist. Je gaat samen met een coach aan de slag en je leert o.a. om te denken in urgentie en te triëren volgens de ABCDE-methode. In mei start de eerste trainingsdag waarna er maandelijks een nieuwe groep start. **Wat verwachten we van jou en wat kun je van ons verwachten?** * Je bent geneeskundestudent en zit minimaal in de eindfase van je bachelor * Je bent minimaal 1,5 à 2 jaar inzetbaar voor ongeveer 3 diensten per maand of 70 diensten in totaal * Je verdient 12,00 euro per uur. In de avonduren ontvang je 30% ORT en in het weekend 50% * Je reiskosten worden volledig vergoed * Wij verzorgen in mei een training tot junior triagist zodat jij vakbekwaam aan de slag kunt Ben je geïnteresseerd en wil jij aan de slag op de huisartsenpost in Utrecht? Solliciteer dan direct!

Referentie nr: 001316
Gepubliceerd op: 27-03-2020