Vacaturebank

Een overzicht van onze leukste vacatures, altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Onze nieuwste vacatures

Auxilio heeft zowel vaste als tijdelijke vacatures en wij opereren landelijk, dus er is altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt! Zelfs als je maar één dag kunt werken, of juist voor een lange/vaste periode ben je met een achtergrond in de zorg bij ons aan het juiste adres. Onze focus ligt o.a. bij doktersassistenten, geneeskundestudenten, artsen, farmaciestudenten, tandartsassistenten, praktijkondersteuners, apothekersassistenten en alle ondersteunende functies binnen de zorg.

Basisarts, Nederland

Net klaar als arts en interesse in de huisartsenopleiding of een ander specialisme binnen de eerstelijns geneeskunde? Auxilio heeft een uniek traject opgezet waarin je op verschillende plekken naar keuze ervaring op kan doen in deze richting. Ideaal wanneer jouw toekomst buiten het ziekenhuis ligt. En tegelijkertijd een perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding, wanneer je die richting op besluit te gaan. Hoe werkt het? We bieden je een keuze uit drie van onderstaande vakgebieden: - Huisartsgeneeskunde - Ouderengeneeskunde - Psychiatrie - Verzekeringsgeneeskunde - Jeugdgezondheidszorg - Revalidatiegeneeskunde Het volledige traineeship omvat een periode van 1,5 jaar, waarbij je iedere 6 maanden wisselt van vakgebied. In overleg zijn variaties hierop mogelijk. Voor iedere nieuwe werkplek ontvang je daarop toegespitste onderwijsdagen, die zorgen voor verdiepende kennis van het betreffende vakgebied. Ook heb je door het jaar heen themagerichte scholingsdagen en intervisie met collega artsen die er er voor zorgen dat je je in gecontroleerde omgeving verder kan ontwikkelen; in je vaardigheden als arts en in onderzoek naar je verdere ambities. Wat bieden wij? - Een traineeship eerstelijns geneeskunde, perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding en/of oriëntatie binnen andere eerstelijns vakgebieden. - Frequente (betaalde) scholing en intervisie; ontwikkel je als persoon én als arts. - Werk in een leuk team en veel contact met andere startende artsen. - Een startsalaris van 3500 euro / maand en de mogelijkheid voor een lease-auto. Mocht je interesse hebben, stuur dan een e-mail naar info@auxilio.nl mét jouw CV!

Referentie nr: 001044
Gepubliceerd op: 03-12-2019

Geneeskundestudent, Nederland

Op zoek naar medische studenten die aan de slag willen als junior triagist op de huisartsenpost! Heb jij doordeweeks geen tijd maar wel in de avond, nacht of weekend? Ga dan aan de slag als junior triagist. Je verdient 12,00 euro per uur. In de avonduren ontvang je 30% ORT en in het weekend 50%. Je reiskosten worden volledig vergoed (je kan ook gebruik maken van een auto!) Wat kan je verwachten: Als junior triagist ben jij het aanspreekpunt op de huisartsenpost en werk je nauw samen met huisartsen. Je staat patiënten telefonisch te woord en je beoordeelt de zorgvraag en de juiste urgentie. Je geeft zelfstandig adviezen en regelt indien nodig een consult of een visite. Voorafgaand volg je via Auxilio een opleiding. Dit is 1 dag waarin je samen met een coach aan de slag gaat. Tijdens de opleiding leer je o.a. te triëren volgens de ABCDE-methode. De eerstvolgende opleidingsdag is op 11 januari! Wat verwachten we van jou: - Bachelor Geneeskunde afgerond - 3 diensten per maand (uiteraard houden we rekening met vakanties, coschap in het buitenland - diensten compenseren is ook zeker mogelijk) - Minimaal 1,5 à 2 jaar inzetbaar voor ongeveer 3 diensten per maand of 70 diensten in totaal Wij zijn op zoek naar triagisten voor de huisartsenposten in Tiel, Blaricum, Utrecht, Venlo, Veldhoven, Eindhoven, Oost-Achterhoek, Apeldoorn en Den Bosch! Wij zoeken door heel het land ten alle tijden geïnteresseerde kandidaten. Is dit niet jouw regio, stuur ons dan gerust een mail. Interesse? Mail naar info@auxilio.nl of bel naar 030-3040022

Referentie nr: 001018
Gepubliceerd op: 21-11-2019

Basisarts, Bilthoven

We hebben twee unieke vacatures binnen gekregen voor ANIOS functies in de omgeving van Utrecht. Je gaat aan de slag binnen de geestelijke gezondheidszorg, bij de zorgeenheid Ouderenpsychiatrie. Ouderenpsychiatrie verleent ambulante, poliklinische, deeltijd-, en klinische zorg en behandeling aan patiënten vanaf 60 jaar, met psychiatrische problematiek. Ben jij nog geen ANIOS maar ken je wel iemand? Ontvang €100,- netto aanbrengpremie als diegene daadwerkelijk gaat werken via ons! ANIOS - Afdeling Vervolg (langdurige zorg) Ouderenpsychiatrie Je kunt per direct aan de slag, voor enkele maanden. De functie is voor 24-32 uur per week, werkdagen zijn in overleg. ANIOS - Afdeling Opname Ouderenpsychiatrie Je kunt per direct aan de slag, voor enkele maanden. De functie is voor 28-36 uur per week, werkdagen zijn in overleg. Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar Charlotte via info@auxilio.nl of bel 030 304 00 22 en vraag naar Charlotte. Direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar info@auxilio.nl t.a.v. Charlotte.

Referentie nr: 000990
Gepubliceerd op: 08-11-2019

Onze vacatures

Geneeskundestudent, ..., overal

Voor een ziekenhuis zijn wij op zoek naar medische studenten die in de periode januari en februari 100 uur beschikbaar zijn. Het gaat om een flexibele vacature waarbij je de mogelijkheid hebt om vanuit huis aan de slag te gaan. **Jouw werkzaamheden** Je wordt bij het ziekenhuis ingezet voor DICA registraties. DICA betreft een meetsysteem waar gegevens, zoals uitkomsten van behandelingen, uit voortkomen. Op basis van patiëntgegevens/dossiers worden bepaalde karakteristieken ingevoerd in de registratie. Deze worden gebruikt voor landelijke benchmarken in uitkomstmaten en ook voor onderzoeksdatabase. Het ziekenhuis krijgt hiermee inzicht in het succes en de kosten van behandelingen. Je werkt met het systeem EPD (HIX) waarmee je informatie verzamelt. Vervolgens leg je dit vast in een webapplicatie. Je wordt op locatie, in Bergen op Zoom, een halve dag ingewerkt. Na jouw inwerktijd heb je de mogelijkheid om thuis te werken. Een flexibele vacature die goed te combineren is met jouw studie!

Referentie nr: 001080
Gepubliceerd op: 13-12-2019

Doktersassistent(e), Amsterdam

Voor een praktijk in Amsterdam zijn we op zoek naar een doktersassistente die 27 en 31 december wil werken. De prakijk werkt met Tetrahis. Hoe sneller je je aanmeldt, hoe hoger de bonus die je hiervoor ontvangt!

Referentie nr: 001072
Gepubliceerd op: 10-12-2019

Doktersassistent(e), Amstelveen

Voor een huisartsenpraktijk in Amstelveen zijn we op zoek naar een doktersassistente voor: Januari: Woensdag 8 januari Donderdag 9 januari Vrijdag 10 januari Woensdag 15 januari Vrijdag 17 januari Woensdag 22 januari Vrijdag 24 januari Woensdag 29 januari Donderdag 30 januari Vrijdag 31 januari Februari Woensdag 5 februari Woensdag 12 februari Woensdag 19 februari Woensdag 26 februari

Referentie nr: 001071
Gepubliceerd op: 10-12-2019

Doktersassistent(e), Amsterdam

Voor een huisartsenpraktijk in Amsterdam zijn we op zoek naar een doktersassistente met ervaring. De praktijk is op zoek naar iemand vanaf 2 januari 2020 voor de woensdagen en donderdagen, voor onbepaalde tijd. Ervaring met Omnihis (lees Scipio) is erg gewenst!

Referentie nr: 001070
Gepubliceerd op: 09-12-2019

Doktersassistent(e), Middenbeemster

Voor een leuke praktijk boven Purmerend zijn we op zoek naar een doktersassistente die de komende tijd beschikbaar is! Do 21 nov Vr 22 nov Ma 25 nov Di 26 nov Wo 27 nov tot 13 uur Ma 2 dec Di 3 dec Wo 4 dec tot 13 uur Do 5 dec Ma 9 dec Di 10 dec Wo 11 dec tot 13 uur Do 12 dec Ma 16 dec Di 17 dec Wo 18 dec tot 13 uur Do 19 dec Ma 23 dec Di 24 dec Vr 27 dec Ma 30 dec Di 31 dec De maand januari IEDERE DAG. Goed om te weten: De reiskosten worden vergoed, maar ook de reistijd!

Referentie nr: 001068
Gepubliceerd op: 09-12-2019

Geneeskundestudent, Capelle aan den IJssel

Voor een leuke huisartsenpraktijk in Capelle aan den IJssel zijn we op zoek naar een doktersassistente die vanaf begin januari een nieuwe uitdaging zoekt! Ben jij tot juli 2020 beschikbaar? Stuur dan snel een berichtje. De praktijk werkt met Medicom.

Referentie nr: 001066
Gepubliceerd op: 06-12-2019

Geneeskundestudent, De Meern

Elke vrijdag beschikbaar in januari? Studeer jij Geneeskunde en wil jij tijdens jouw opleiding al een bijdrage leveren binnen de zorg en ervaring opdoen? Kom dan via Auxilio werken als Doktersassistente! Een aantrekkelijke bijbaan die goed te combineren is met jouw studie. Jouw werkzaamheden Als Doktersassistente ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden: • Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie; • Je voert herhaalrecepten uit; • Je verricht kleine medische handelingen; • Je ondersteunt de (huis)arts. Kortom, met de genoemde werkzaamheden kan jij als Doktersassistente je eigen bijdrage leveren binnen de zorg én ben je een onmisbare schakel binnen de praktijk! Wat verwachten we van jou? Het is van belang dat je als Doktersassistente beschikt over de volgende zaken: • Een open en toegankelijke houding naar zowel patiënten als collega’s; • Goede sociale vaardigheden; • Medische achtergrond kennis; • Goede planningsvaardigheden; • Diploma bachelor Geneeskunde of MBO Doktersassistent. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van de vacaturetekst en wil jij door middel van deze functie jouw eigen bijdrage leveren binnen de zorg als Doktersassistente? Solliciteer dan direct!

Referentie nr: 001065
Gepubliceerd op: 06-12-2019