Vacaturebank

Een overzicht van onze leukste vacatures, altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Onze nieuwste vacatures

Auxilio heeft zowel vaste als tijdelijke vacatures en wij opereren landelijk, dus er is altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt! Zelfs als je maar één dag kunt werken, of juist voor een lange/vaste periode ben je met een achtergrond in de zorg bij ons aan het juiste adres. Onze focus ligt o.a. bij doktersassistenten, geneeskundestudenten, artsen, farmaciestudenten, tandartsassistenten, praktijkondersteuners, apothekersassistenten en alle ondersteunende functies binnen de zorg.

Utrecht

Voor een gezondheidscentra zijn wij doorlopend op zoek naar geneeskundestudenten die zich willen aansluiten bij de flexpool. Je gaat als doktersassistente aan de slag. We hebben maandelijks meerdere diensten open bij het gezondheidscentrum waar alleen de flexpool kandidaten mogen worden ingepland. Het gezondheidscentra heeft meerdere locaties binnen Utrecht. De praktijk werkt met Medicom, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. Lijkt het jou leuk? Neem dan contact met ons op!

Referentie nr: 000382
Gepubliceerd op: 04-09-2019

Zeist

Voor een praktijk in Zeist zijn wij op zoek naar een waarnemend doktersassistent(e) of geneeskundestudent die in september enkele dagen beschikbaar is. De praktijk werkt met Promedico, ervaring met het systeem is een pre maar geen must.

Referentie nr: 000238
Gepubliceerd op: 02-09-2019

Hoofddorp

De praktijk is de gehele maand september op zoek naar een WO of HBO student(en) om laparoscopische beelden van operaties te annoteren. Je werkt mee aan onderzoek op het gebied van artificial intelligence (AI) in de OK. Hiervoor moet er met behulp van een softwarepakket videobeelden van operaties worden geannoteerd. Het is dus belangrijk dat je tegen operatiebeelden kan en daarbij is affiniteit met zorg welkom. Echter is specifieke kennis over de operaties niet nodig. De werktijden zijn van + /- 08:00- 17:00 uur, maar optioneel mag dit ook 08:30-17:30 uur. Arbeidsvoorwaarden: Marktconform salaris gebaseerd op ervaring en opleiding Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Reiskostenvergoeding

Referentie nr: 000143
Gepubliceerd op: 29-08-2019

Onze vacatures

Amsterdam

Voor een leuk gezondheidscentrum in Amsterdam zijn we op zoek naar een doktersassistente voor 3,4 of 5 dagen in de week die het team wil versterken. Ook krijg je de optie om stagiaires te begeleiden tijdens hun stage! Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Het unieke aan deze opdracht is dat je ook stagiaires mag begeleiden! Wat wordt er van jou verwacht: Een open en toegankelijke houding Goede sociale vaardigheden Medische achtergrond kennis Goede planningsvaardigheden Afgeronde opleiding tot doktersassistent(e) Arbeidsvoorwaarden: Marktconform salaris gebaseerd op ervaring en opleiding Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Reiskostenvergoeding

Referentie nr: 000827
Gepubliceerd op: 18-09-2019

Blaricum

Voor een praktijk in de omgeving van Hilversum zijn we op zoek naar een doktersassistent(e) vanaf december, ter vervanging van zwangerschapsverlof. De praktijk werkt met Medicom, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Wat wordt er van jou verwacht: Een open en toegankelijke houding Goede sociale vaardigheden Medische achtergrond kennis Goede planningsvaardigheden Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent. Interesse? Solliciteer snel of neem contact op via info@auxilio.nl of 030 304 00 22.

Referentie nr: 000826
Gepubliceerd op: 17-09-2019

Maarssen

Voor een praktijk in de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar een waarnemend doktersassistent(e) of geneeskundestudent vanaf 1 oktober, voor elke vrijdag. De praktijk werkt met Medicom, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Wat wordt er van jou verwacht: Een open en toegankelijke houding Goede sociale vaardigheden Medische achtergrond kennis Goede planningsvaardigheden Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent. Interesse? Solliciteer snel of neem contact op via info@auxilio.nl of 030 304 00 22.

Referentie nr: 000825
Gepubliceerd op: 17-09-2019

Hilversum

Voor een praktijk in de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar een waarnemend doktersassistent(e) of geneeskundestudent voor enkele dagen in september en oktober; 23, 24, 25, 27 en 30 september + 1, 2, 4, 7, 8, 9 en 11 oktober. De praktijk werkt met Mira, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Wat wordt er van jou verwacht: Een open en toegankelijke houding Goede sociale vaardigheden Medische achtergrond kennis Goede planningsvaardigheden Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent. Interesse? Solliciteer snel of neem contact op via info@auxilio.nl of 030 304 00 22.

Referentie nr: 000824
Gepubliceerd op: 17-09-2019

Hilversum

Voor een praktijk in Hilversum zijn we op zoek naar een afdelingsassistent op de afdeling verpleegafdeling. De praktijk heeft per direct iemand nodig, tot ongeveer 31 oktober 2019 voor 24 uur per week. Werkzaamheden: patiënten van en naar de ok brengen, eten en drinken verzorgen, bedden/ kamers schoonmaken. De praktijk is op zoek naar studenten die dit leuk vinden om te doen en die graag in een ziekenhuis willen werken.

Referentie nr: 000822
Gepubliceerd op: 16-09-2019

Dreumel

Voor een praktijk in de omgeving van Tiel ben ik op zoek naar een vaste doktersassistent. De praktijk werkt met Medicom, ervaring met Medicom is een pre maar geen must. De vacature heeft uitzicht op een vast dienstverband! Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Wat wordt er van jou verwacht: Een open en toegankelijke houding Goede sociale vaardigheden Medische achtergrond kennis Goede planningsvaardigheden Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent. Interesse? Solliciteer snel of neem contact op via info@auxilio.nl of 030 304 00 22.

Referentie nr: 000814
Gepubliceerd op: 11-09-2019

De Meern

Voor een praktijk in de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar een waarnemend doktersassistent(e) of geneeskundestudent voor 21 oktober. De praktijk werkt met Microhis, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Wat wordt er van jou verwacht: Een open en toegankelijke houding Goede sociale vaardigheden Medische achtergrond kennis Goede planningsvaardigheden Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent. Interesse? Solliciteer snel of neem contact op via info@auxilio.nl of 030 304 00 22.

Referentie nr: 000813
Gepubliceerd op: 11-09-2019