Vacaturebank

Een overzicht van onze leukste vacatures, altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Onze nieuwste vacatures

Auxilio heeft zowel vaste als tijdelijke vacatures en wij opereren landelijk, dus er is altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt! Zelfs als je maar één dag kunt werken, of juist voor een lange/vaste periode ben je met een achtergrond in de zorg bij ons aan het juiste adres. Onze focus ligt o.a. bij doktersassistenten, geneeskundestudenten, artsen, farmaciestudenten, tandartsassistenten, praktijkondersteuners, apothekersassistenten en alle ondersteunende functies binnen de zorg.

Bilthoven

We hebben twee unieke vacatures binnen gekregen voor ANIOS functies in de omgeving van Utrecht. Je gaat aan de slag binnen de geestelijke gezondheidszorg, bij de zorgeenheid Ouderenpsychiatrie. Ouderenpsychiatrie verleent ambulante, poliklinische, deeltijd-, en klinische zorg en behandeling aan patiënten vanaf 60 jaar, met psychiatrische problematiek. Ben jij nog geen ANIOS maar ken je wel iemand? Ontvang €100,- netto aanbrengpremie als diegene daadwerkelijk gaat werken via ons! ANIOS - Afdeling Vervolg (langdurige zorg) Ouderenpsychiatrie Je kunt per direct aan de slag, voor enkele maanden. De functie is voor 24-32 uur per week, werkdagen zijn in overleg. ANIOS - Afdeling Opname Ouderenpsychiatrie Je kunt per direct aan de slag, voor enkele maanden. De functie is voor 28-36 uur per week, werkdagen zijn in overleg. Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar Charlotte via info@auxilio.nl of bel 030 304 00 22 en vraag naar Charlotte. Direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar info@auxilio.nl t.a.v. Charlotte.

Referentie nr: 000990
Gepubliceerd op: 08-11-2019

Nederland

Ben jij (bijna) afgestudeerd geneeskundestudent en heb je de ambitie om huisarts te worden? Dan hebben wij het perfecte traject voor jou ontwikkeld! Auxilio is een organisatie die zich richt op de inzet van medisch personeel, met de focus binnen de eerstelijns zorg. ANW Nederland verzorgt de bereikbaarheidsdiensten door artsen voor menig zorgorganisatie in Nederland. Samen hebben we onze krachten gebundeld in de inzet van (basis)artsen binnen de eerstelijns zorg. Het traject dat is opgezet dient er voor om optimaal voor te sorteren op de huisartsenopleiding en/of om je te oriënteren in verschillende werkvelden. De werkplek om te starten zal als basisarts binnen de ouderengeneeskunde zijn. Dit is het meest aan huisartsgeneeskunde aangrenzende vak. De mogelijkheid bestaat om dit - indien je die wens hebt - na 6 maanden te variëren met andere huisarts-relevante werkplekken, waaronder de psychiatrie, revalidatiegeneeskunde of binnen de sociale geneeskunde. En zo willen we toewerken richting de volwaardige functie van ‘ANIOS huisartsgeneeskunde’ en de opening bieden om als AIOS daarin – of in een van de aangrenzende vakgebieden – verder te gaan. Samen met jou kijken we naar de leerpunten die je tijdens het dienstverband wil behalen en op welke locaties we dit het beste vorm kunnen geven. Om je optimaal voor te bereiden op de werkzaamheden, zal je voor aanvang een aantal toegespitste onderwijsdagen volgen. Doorlopend door het jaar heen zal dit worden voortgezet, waarin er veel aandacht is voor jouw rol en ontwikkeling als arts. Mocht je interesse hebben, stuur dan een e-mail naar info@auxilio.nl mét jouw CV!

Referentie nr: 000899
Gepubliceerd op: 14-10-2019

Veghel

Gezocht! Een preventie assistent voor circa 33 uren per week. Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan waarbij je voor het grootste gedeelte je eigen programma draait? Maak dan nu de stap en reageer op deze functie.

Referentie nr: 000896
Gepubliceerd op: 11-10-2019

Onze vacatures

Rijswijk

Functieomschrijving Voor een Tandartspraktijk in de regio Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Tandartsassistente voor 32 uur in de week. Functieomschrijving Als Tandartsassistent werk je nauw samen met de tandarts binnen onze praktijk. Het spreekt voor zich dat je alle ins en outs van het assisteren onder de knie hebt. Wij zoeken een teamspeler, die zich inzet voor onze gezellige praktijk. Iemand die zich iedere dag weer inzet om het maximale voor onze patiënten, de praktijk en collega’s te kunnen leveren. Functie eisen MBO 4 diploma Tandartsassistent; Relevante werkervaring (ervaring tijdens stage ook goed); Kennis van WIP-richtlijn; Kennis van hygiëne en infectiepreventie in het kader van het steriliseren en desinfecteren van behandelruimten, materialen en instrumenten; Kennis van instrumentarium en tandheelkundige materialen; Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid; Ben jij de Tandartsassistente die wij zoeken? Stuur ons dan direct je CV!

Referentie nr: 001002
Gepubliceerd op: 11-11-2019

De Lier

Voor een tandartspraktijk in de regio Delft zijn wij op zoek naar een ervaren Mondhygiëniste voor 2-3 dagen in de week. Wie ben jij? Voor deze functie zoeken wij Mondhygiëniste met een afgeronde HBO-opleiding (mondzorgkunde) en ruime werkervaring. Als persoon heb je een dienstverlenende en patiëntgerichte instelling. Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent sociaal en hebt empathisch vermogen. Je weet je mondeling en schriftelijk goed uit te drukken. Binnen het team ben je collegiaal, gericht op leren en sta je open voor feedback. Wat bieden wij? Een innovatieve, gezellige en informele werkomgeving; Parttime dienstverband van 2-3 dagen in de week Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Reiskostenvergoeding; Ben jij de Mondhygiëniste die wij zoeken, stuur ons dan je CV of neem telefonisch contact op met Auxilio.

Referentie nr: 001001
Gepubliceerd op: 11-11-2019

Bussum

Beschikbaar in december, januari, februari en maart? Voor een praktijk in Soest zijn we op zoek naar een geneeskundestudent of waarnemend doktersassistent(e) voor meerdere dagen in december, februari en maart. De praktijk werkt met Omnihis, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. Voorkeur gaat uit naar iemand die alle dagen zou kunnen werken. Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Wat wordt er van jou verwacht: - Een open en toegankelijke houding - Goede sociale vaardigheden - Medische achtergrond kennis - Goede planningsvaardigheden - Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent Meer weten? Mail naar info@auxilio.nl of bel naar 030 304 00 22 en vraag naar Charlotte. Ben jij beschikbaar en wil je deze opdracht graag doen? Laat het dan snel weten!

Referentie nr: 000994
Gepubliceerd op: 08-11-2019

Hilversum

Enkele dagen beschikbaar in december? Voor een praktijk in Hilversum zijn we op zoek naar een geneeskundestudent of waarnemend doktersassistent(e) voor 16, 30 en 31 december beschikbaar is. De mogelijkheid is er ook om alleen de ochtenden te werken. De praktijk werkt met Omnihis, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. Voorkeur gaat uit naar iemand die alle dagen zou kunnen werken. Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Wat wordt er van jou verwacht: - Een open en toegankelijke houding - Goede sociale vaardigheden - Medische achtergrond kennis - Goede planningsvaardigheden - Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent Meer weten? Mail naar info@auxilio.nl of bel naar 030 304 00 22 en vraag naar Charlotte. Ben jij beschikbaar en wil je deze opdracht graag doen? Laat het dan snel weten!

Referentie nr: 000993
Gepubliceerd op: 08-11-2019

Dieren

Werken als doktersassistente in Gelderland? Voor een praktijk in Dieren zijn we op zoek naar een geneeskundestudent of waarnemend doktersassistent(e) voor 18 en 25 november. De praktijk werkt met Medicom, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. Voorkeur gaat uit naar iemand die alle dagen zou kunnen werken. Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Wat wordt er van jou verwacht: - Een open en toegankelijke houding - Goede sociale vaardigheden - Medische achtergrond kennis - Goede planningsvaardigheden - Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent Meer weten? Mail naar info@auxilio.nl of bel naar 030 304 00 22 en vraag naar Charlotte. Ben jij beschikbaar en wil je deze opdracht graag doen? Laat het dan snel weten!

Referentie nr: 000992
Gepubliceerd op: 08-11-2019

Maurik

Bijbaan in de wintermaanden? Voor een praktijk in Maurik zijn we op zoek naar een geneeskundestudent of waarnemend doktersassistent(e) voor 20, 25 en 27 november + 23, 24, 27, 30 en 31 december + 2, 3 en 6 januari. De praktijk werkt met Promedico, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. Voorkeur gaat uit naar iemand die alle dagen zou kunnen werken. Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verricht je kleine medische handelingen en ondersteun je de (huis)arts. Wat wordt er van jou verwacht: - Een open en toegankelijke houding - Goede sociale vaardigheden - Medische achtergrond kennis - Goede planningsvaardigheden - Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent Meer weten? Mail naar info@auxilio.nl of bel naar 030 304 00 22 en vraag naar Charlotte. Ben jij beschikbaar en wil je deze opdracht graag doen? Laat het dan snel weten!

Referentie nr: 000991
Gepubliceerd op: 08-11-2019

Bilthoven

We hebben twee unieke vacatures binnen gekregen voor ANIOS functies in de omgeving van Utrecht. Je gaat aan de slag binnen de geestelijke gezondheidszorg, bij de zorgeenheid Ouderenpsychiatrie. Ouderenpsychiatrie verleent ambulante, poliklinische, deeltijd-, en klinische zorg en behandeling aan patiënten vanaf 60 jaar, met psychiatrische problematiek. Ben jij nog geen ANIOS maar ken je wel iemand? Ontvang €100,- netto aanbrengpremie als diegene daadwerkelijk gaat werken via ons! ANIOS - Afdeling Vervolg (langdurige zorg) Ouderenpsychiatrie Je kunt per direct aan de slag, voor enkele maanden. De functie is voor 24-32 uur per week, werkdagen zijn in overleg. ANIOS - Afdeling Opname Ouderenpsychiatrie Je kunt per direct aan de slag, voor enkele maanden. De functie is voor 28-36 uur per week, werkdagen zijn in overleg. Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar Charlotte via info@auxilio.nl of bel 030 304 00 22 en vraag naar Charlotte. Direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar info@auxilio.nl t.a.v. Charlotte.

Referentie nr: 000990
Gepubliceerd op: 08-11-2019