Vacaturebank

Een overzicht van onze leukste vacatures, altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Onze nieuwste vacatures

Auxilio heeft zowel vaste als tijdelijke vacatures en wij opereren landelijk, dus er is altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt! Zelfs als je maar één dag kunt werken, of juist voor een lange/vaste periode ben je met een achtergrond in de zorg bij ons aan het juiste adres. Onze focus ligt o.a. bij doktersassistenten, geneeskundestudenten, artsen, farmaciestudenten, tandartsassistenten, praktijkondersteuners, apothekersassistenten en alle ondersteunende functies binnen de zorg.

Apothekersassistent(e), ..., HOOFDDORP

**Functieomschrijving** Wij zijn voor een apotheek in regio Hoofddorp op zoek naar een enthousiaste apothekersassistent die 3 dagen per week beschikbaar is. Werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag **Werkzaamheden:** Als apothekersassistent ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken: * Je houdt toezicht op geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen; * Je licht patiënten voor en geeft hun advies; * Je overhandigt geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen aan patiënten; * Je voert recepten in en verwerkt deze; * Je verricht overige werkzaamheden binnen de apotheek. ** **Functie-eisen:** * Je hebt een afgeronde opleiding tot apothekersassistent; * Je hebt relevante werkervaring als apothekersassistent bij een apotheekhoudende huisartsenpraktijk of openbare apotheek; * Je hebt ervaring met het apotheeksysteem Pharmacom; * Je beschikt over een flexibele instelling; * Je bent woonachtig in de regio Hoofddorp. * **Wat kan je van ons verwachten?** Wij bieden jou een interessante baan als Apothekersassistent binnen een uitdagende apotheek die groeiende is. Je ontvangt een salaris conform de CAO SBA. Heb jij interesse in de baan als apothekersassistent voor 3 dagen in de week? Solliciteer dan direct!

Referentie nr: 001144
Gepubliceerd op: 16-01-2020

Basisarts, Nederland

Net klaar als arts en interesse in de huisartsenopleiding of een ander specialisme binnen de eerstelijns geneeskunde? Auxilio heeft een uniek traject opgezet waarin je op verschillende plekken naar keuze ervaring op kan doen in deze richting. Ideaal wanneer jouw toekomst buiten het ziekenhuis ligt. En tegelijkertijd een perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding, wanneer je die richting op besluit te gaan. Hoe werkt het? We bieden je een keuze uit drie van onderstaande vakgebieden: - Huisartsgeneeskunde - Ouderengeneeskunde - Psychiatrie - Verzekeringsgeneeskunde - Jeugdgezondheidszorg - Revalidatiegeneeskunde Het volledige traineeship omvat een periode van 1,5 jaar, waarbij je iedere 6 maanden wisselt van vakgebied. In overleg zijn variaties hierop mogelijk. Voor iedere nieuwe werkplek ontvang je daarop toegespitste onderwijsdagen, die zorgen voor verdiepende kennis van het betreffende vakgebied. Ook heb je door het jaar heen themagerichte scholingsdagen en intervisie met collega artsen die er er voor zorgen dat je je in gecontroleerde omgeving verder kan ontwikkelen; in je vaardigheden als arts en in onderzoek naar je verdere ambities. Wat bieden wij? - Een traineeship eerstelijns geneeskunde, perfecte voorbereiding op de huisartsenopleiding en/of oriëntatie binnen andere eerstelijns vakgebieden. - Frequente (betaalde) scholing en intervisie; ontwikkel je als persoon én als arts. - Werk in een leuk team en veel contact met andere startende artsen. - Een startsalaris van 3500 euro / maand en de mogelijkheid voor een lease-auto. Mocht je interesse hebben, stuur dan een e-mail naar info@auxilio.nl mét jouw CV!

Referentie nr: 001044
Gepubliceerd op: 03-12-2019

Geneeskundestudent, Nederland

Op zoek naar medische studenten die aan de slag willen als junior triagist op de huisartsenpost! Heb jij doordeweeks geen tijd maar wel in de avond, nacht of weekend? Ga dan aan de slag als junior triagist. Je verdient 12,00 euro per uur. In de avonduren ontvang je 30% ORT en in het weekend 50%. Je reiskosten worden volledig vergoed (je kan ook gebruik maken van een auto!) Wat kan je verwachten: Als junior triagist ben jij het aanspreekpunt op de huisartsenpost en werk je nauw samen met huisartsen. Je staat patiënten telefonisch te woord en je beoordeelt de zorgvraag en de juiste urgentie. Je geeft zelfstandig adviezen en regelt indien nodig een consult of een visite. Voorafgaand volg je via Auxilio een opleiding. Dit is 1 dag waarin je samen met een coach aan de slag gaat. Tijdens de opleiding leer je o.a. te triëren volgens de ABCDE-methode. De eerstvolgende opleidingsdag is op 11 januari! Wat verwachten we van jou: - Bachelor Geneeskunde afgerond - 3 diensten per maand (uiteraard houden we rekening met vakanties, coschap in het buitenland - diensten compenseren is ook zeker mogelijk) - Minimaal 1,5 à 2 jaar inzetbaar voor ongeveer 3 diensten per maand of 70 diensten in totaal Wij zijn op zoek naar triagisten voor de huisartsenposten in Blaricum, Utrecht, Venlo, Veldhoven, Eindhoven, Oost-Achterhoek, Apeldoorn, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Den Bosch! Wij zoeken door heel het land ten alle tijden geïnteresseerde kandidaten. Is dit niet jouw regio, stuur ons dan gerust een mail. Interesse? Mail naar info@auxilio.nl of bel naar 030-3040022

Referentie nr: 001018
Gepubliceerd op: 21-11-2019

Onze vacatures

Doktersassistent(e), Rotterdam

Voor een leuke huisartsenpraktijk in Rotterdam zijn we op zoek naar iemand die 1 dag in de week de praktijk wil versterken. Dit kan de woensdag of de vrijdag zijn. De praktijk werkt met Medicom en is op zoek naar iemand die hen tot eind mei kan versterken. de werkzaamheden bestaan uit telefonische triage, baliewerkzaamheden, administratieve taken en zelfstandig uitvoeren van medische technische handelingen.

Referentie nr: 001153
Gepubliceerd op: 22-01-2020

Doktersassistent(e), Bussum

Weet jij al wanneer je beschikbaar bent in de zomerperiode en wil je graag werken als doktersassistente in het Gooi- en Vechtstreek? Dan is dit de perfecte opdracht voor je! Wij zoeken een geneeskundestudent of waarneemd doktersassistent(e) die in eind juli/begin augustus beschikbaar is. De praktijk zit in Bussum en ze werken met Microhis. Ervaring als doktersassistent is zeker een pre, ervaring met het systeem hoeft niet. Jouw werkzaamheden Als Doktersassistent(e) ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden: - Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie; - Je voert herhaalrecepten uit; - Je verricht kleine medische handelingen; - Je ondersteunt de (huis)arts. Kortom, met de genoemde werkzaamheden kan jij als Doktersassistente je eigen bijdrage leveren binnen de zorg én ben je een onmisbare schakel binnen de praktijk! Wat verwachten we van jou? Het is van belang dat je als Doktersassistente beschikt over de volgende zaken: - Een open en toegankelijke houding naar zowel patiënten als collega’s; - Goede sociale vaardigheden; - Medische achtergrond kennis; - Goede planningsvaardigheden; - Diploma bachelor Geneeskunde of MBO Doktersassistent. Wat kan je van ons verwachten? Wij bieden jou een uitdagende baan met gunstige arbeidsvoorwaarden en salaris. Als geneeskundestudent verdien je tussen de €10,- en €13,- bruto. Jouw uurloon wordt berekend op basis van je opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en vakantietoeslag. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van de vacaturetekst en wil jij door middel van deze functie jouw eigen bijdrage leveren binnen de zorg als Doktersassistente? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie over de vacature? Mail dan naar info@auxilio.nl of bel naar 030 – 304 00 22.

Referentie nr: 001152
Gepubliceerd op: 22-01-2020

Doktersassistent(e), Heemstede

Voor een organisatie in Heemstede zijn wij op zoek naar studenten die het leuk vinden om bij een medisch callcenter te werken. Het is een flexibele bijbaan wat inhoudt dat je werkt wanneer het jou uitkomt; heb je een week vrij? Dan kun je lekker veel werken! Maar als jij het even druk hebt vanwege bijvoorbeeld tentamens, is dat ook geen probleem. De functie is vergelijkbaar als die van een doktersassistente, alleen zal je hier op een medisch callcenter aanwezig zijn en niet in een praktijk werken. Je biedt ondersteuning voor huisartsenpraktijken door ‘de doktersassistrent op afstand” te zijn. Verder zijn er ook mogelijkheden voor doktersassistenten-werk op locatie van de huisartsenpraktijk, en dus niet bij het callcenter.

Referentie nr: 001150
Gepubliceerd op: 22-01-2020

Doktersassistent(e), Amsterdam

Voor een leuke huisartsenpraktijk in Amsterdam zijn wij op zoek naar iemand die een of meerdere dagen kan werken op: Woensdag 18/3 Woensdag 22/4 Woensdag 24/6 Vrijdag 10/7 Vrijdag 17/7 Donderdag 23/7 Vrijdag 24/7 Vrijdag 31/7 Vrijdag 7/8 Woensdag 16/9 Woensdag 23/9 Woensdag 30/9 De praktijk werkt met Tetrahis. Je zal hier voornamelijk telefoon/baliewerk doen maar ook medische handelingen verrichten.

Referentie nr: 001149
Gepubliceerd op: 22-01-2020

Manager, ..., Hilversum

**Functieomschrijving** Voor Auxilio, een gespecialiseerd detacheringsbureau en opleidingsinstituut in de eerstelijnszorg, zijn wij op zoek naar een algemeen manager. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijks operationeel management van ons bedrijf. Ons kantoor is gelegen in Hilversum. Wij werken met een team van 12 vaste medewerkers en sturen een poule van enkele honderden uitzendkrachten aan. Wij zijn een jong en energiek team in een snel groeiend bedrijf. Naast onze basis binnen de detachering zijn we sinds kort erkend opleidingsinstituut. Onze groei en ontwikkeling is gericht op kwaliteitsverbetering in de eerstelijns zorg. Wij zoeken een flexibele en proactieve manager die ons team aanstuurt, nieuwe ideeën en groei kan doorontwikkelen en verbeterprocessen kan aansturen. **De werkzaamheden samengevat:** - Dagelijkse leiding geven aan ons team van 12 personen - HR-beleid binnen het team, waaronder in-, door- en uitstroom, ziekteverzuim, beoordelings-- en coachingsgesprekken - Resultaatgericht mede bepalen en toewerken naar onze targets - Verbeterprocessen in gang zetten en opvolgen - Opstellen van maandrapportages t.b.v.. het MT en opstellen van het jaarplan **Functie-eisen:** - HBO+ of WO werk- en denkniveau - Ervaring in het aansturen van teams, vooral t.b.v.. coaching en functioneren. - Zowel affiniteit met de medische branche als managementervaring zijn een pré, maar geen vereiste **Arbeidsvoorwaarden:** Wij bieden jou een uitdagende en diverse baan in een dynamische werkomgeving en een informele cultuur. Daarbij hoort een team met enthousiaste collega's. Startsalaris 2800-4000 euro o.b.v. fulltimedienstverband, afhankelijk van achtergrond en ervaring. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Referentie nr: 001147
Gepubliceerd op: 20-01-2020

Apothekersassistent(e), ..., Deventer

**Functieomschrijving** Voor een ICT bedrijf gericht op de farmacie zoeken wij een Accountmanager voor 4-5 dagen in de week. **Wat ga je doen:** Als Accountmanager denk je mee aan verbeterprocessen binnen de servicedesk. Je signaleert de wensen, knelpunten en trends vanuit het perspectief van de klant. Je helpt bij oplossingen en hebt een adviserende rol naar apotheken en zorginstellingen waarbij je de commerciële facetten niet vergeet te benutten. Je bezoekt jouw klanten geregeld en genereert nieuwe klanten binnen de zorg in jouw regio. **Wie ben jij:** * Je hebt HBO werk- en denk niveau * Je hebt ervaring in de zorg, bijvoorbeeld bij een apotheken, zorginstellingen of artsenpraktijken * Je hebt werkervaring als Accountmanager of wil de commerciële stap maken * Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift * Je bent enthousiast, initiatiefrijk en kunt zelfstandig werken * Je deinst niet terug voor een commerciële inslag **Wat bieden wij jou:** * Je komt te werken in een professioneel bedrijf met korte communicatie lijnen * Plezierige en informele werksfeer * Marktconform salaris * Een groeiend bedrijf met mogelijkheden om jouw ambitie te laten groeien Ben jij de Accountmanager die wij zoeken? En wil je richting commercie dan zien wij graag jouw CV tegemoet.

Referentie nr: 001146
Gepubliceerd op: 16-01-2020

Apothekersassistent(e), ..., Den Haag

**Functieomschrijving** Voor een ICT bedrijf gericht op de farmacie in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor 4-5 dagen in de week. **Wat ga je doen:** Als Accountmanager denk je mee aan verbeterprocessen binnen de servicedesk; * Je signaleert de wensen, knelpunten en trends vanuit het perspectief van de klant; * Je helpt bij oplossingen en hebt een adviserende rol naar apotheken en zorginstellingen waarbij je de commerciële facetten niet vergeet te benutten; * Je bezoekt jouw klanten geregeld en genereert nieuwe klanten binnen de zorg in jouw regio. **Wie ben jij:** * Je hebt HBO werk- en denk niveau; * Je hebt ervaring in de zorg, bijvoorbeeld bij een apotheken, zorginstellingen of artsenpraktijken; * Je hebt werkervaring als Accountmanager of wil de commerciële stap maken; * Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; * Je bent enthousiast, initiatiefrijk en kunt zelfstandig werken; * Je bent woonachtig in de regio Den Haag. ** Wat bieden wij jou:** * Je komt te werken in een professioneel bedrijf met korte communicatie lijnen; * Plezierige en informele werksfeer; * Marktconform salaris; * Een groeiend bedrijf met mogelijkheden om jouw ambitie te laten groeien. * Ben jij de Accountmanager die wij zoeken? Heb je ervaring binnen de zorg? Stuur ons dan je CV! Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons telefonisch bereiken op 030-3040022.

Referentie nr: 001145
Gepubliceerd op: 16-01-2020