Vacaturebank

Een overzicht van onze leukste vacatures, altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt!

Vacatures in de zorg

Welkom op de vacaturebank van Auxilio. Ben je op zoek naar een vacature in de zorg? Op deze pagina vind je alle zorg gerelateerde vacatures. Met een breed netwerk binnen de zorg, hebben we altijd een zorg vacature beschikbaar die bij jou past. Wij werken landelijk en richten ons op verschillende vakgebieden. Door Auxilio binnen de zorg zo breed mogelijk te positioneren, hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het personeelstekort binnen dit werkveld. Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan, maar is het vinden van een leuke uitdaging best lastig? Bekijk het aanbod zorg vacatures van Auxilio en vind vandaag nog de baan die bij jou past! Ook voor een bijbaan in de zorg ben je bij onze zorg vacaturebank aan het goede adres. Ontdek snel of er iets voor jou tussen zit.

Lees meer
Onze vacatures
Tandartsassistent(e), ..., Veenendaal

Voor een tandartsenpraktijk in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een vlotte tandartsassistente die 2 dagen per week aan de slag wil als stoelassistente. Werkdagen: dinsdag en woensdag Duur: 3-4 maanden, mogelijk langer of zelfs voor vast Werkzaamheden: Als tandartsassistente assisteer je de tandarts aan de stoel en voert hierbij alle voorkomende werkzaamheden uit. Wie ben jij Je hebt een afgeronde

Bekijk vacature
Referentie nr: 001721
Gepubliceerd op: 29-10-2020
Geneeskundestudent, Maarn

Voor een praktijk in de regio van Maarn zijn we per direct op zoek naar een geneeskundestudent of waarnemend doktersassistent(e). Het gaat hier : dinsdag 3 november (ochtenddienst) woensdag 4 november (hele dag) Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goe

Bekijk vacature
Referentie nr: 001720
Gepubliceerd op: 29-10-2020
Geneeskundestudent, Weesp

Voor een huisartsenpraktijk in Weesp zijn wij op zoek naar een geneeskunde student die als doktersassistent wilt werken. Het betreft de volgende dagen; 24 december 30 december 31 december Bij deze praktijk word gebruik gemaakt van Microhis. Ben jij de doktersassistent(e) die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk!

Bekijk vacature
Referentie nr: 001717
Gepubliceerd op: 28-10-2020
Geneeskundestudent, Amsterdam

Voor een bruisende huisartsenpraktijk in Amsterdam zijn wij op zoek naar een doktersassistente voor woensdag, donderdag en vrijdag 4, 5, 6 november 2020. **Werktijden: **08.00- 17.00 Werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorgt voor vriendelijk en goed contact aan de balie. Daarnaast voer je herhaalrecepten uit, verrich

Bekijk vacature
Referentie nr: 001715
Gepubliceerd op: 28-10-2020
Doktersassistent(e), Utrecht

Voor een praktijk in Utrecht zijn we op zoek naar een geneeskundestudent of waarnemend doktersassistent(e) voor 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30 en 31 december. De praktijk werkt met Microhis, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. Jouw werkzaamheden: Als doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of ziekenhuis. Je verricht met name de triage aan de telefoon en je zorg

Bekijk vacature
Referentie nr: 001714
Gepubliceerd op: 27-10-2020
Doktersassistent(e), Weesp

Voor een huisartsenpraktijk in Weesp zijn wij op zoek naar een geneeskunde student die als doktersassistent wilt werken. Het betreft de volgende dagen; 22 december 30 december 31 december Bij deze praktijk word gebruik gemaakt van Microhis. Ben jij de doktersassistent(e) die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk!

Bekijk vacature
Referentie nr: 001713
Gepubliceerd op: 27-10-2020
Doktersassistent(e), ..., Vianen

Wil jij een nieuwe uitdaging voor 24 tot 38 uur per week als Doktersassistent(e)? Lees snel verder! Voor een praktijk in Vianen zijn we op zoek naar een gediplomeerd Doktersassistent(e) die graag drie óf vier dagen (in overleg) wilt werken. De praktijk werkt met Microhis, ervaring met het systeem is een pre maar geen must. **Jouw werkzaamheden: ** Als Doktersassistent(e) werk je bij een huisartsenpraktijk,

Bekijk vacature
Referentie nr: 001712
Gepubliceerd op: 27-10-2020

Zorgvacatures in verschillende vakgebieden

Het aanbod vacatures in de zorg is breed bij Auxilio. Wij bieden in diverse werkvelden uitdagende banen aan. Naast fulltime banen vind je ook parttime banen. Op deze manier is het eenvoudig om het huidige privéleven te combineren met een nieuwe baan. Onze zorg vacatures bieden kansen voor verschillende opleidingsniveaus. Daarnaast liggen er ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen als zorgprofessional.

Auxilio richt zich ondere andere op de volgende vakgebieden:

We bieden per vakgebied zowel tijdelijke als vaste zorg vacatures aan. Auxilio werkt op landelijk niveau, we hebben altijd een zorg vacature beschikbaar bij jouw in de buurt. Via de bovenstaande filters kun je zoeken naar een vacature naar jouw voorkeur. Ook kun je de desbetreffende pagina van jouw vakgebied bezoeken voor een compleet overzicht.


De Auxilio Academie

Met het personeelstekort in de zorg, vinden wij het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van zorgprofessionals. Via de Auxilio Academie biedt Auxilio ook opleidingen aan, zodat jij je verder kunt ontwikkelen binnen jouw werkveld en vakbekwaam aan het werk kunt. Zo hebben gediplomeerd doktersassistenten en verpleegkundigen de mogelijkheid om een triagisten opleiding te volgen en door te groeien naar triagist op de huisartsenpost. Ook hebben geneeskundestudenten de mogelijkheid om verkorte opleiding te volgen tot junior triagist. Daarnaast hebben we speciaal voor geneeskundestudenten de traineeship huisartsgeneeskunde ontwikkeld waarin masterstudenten op verschillende plekken naar keuze ervaring op kunnen doen.

Auxilio biedt jou ten alle tijden baangarantie. Na het volgen van één van onze opleidingen, kun je direct via Auxilio aan de slag. Daarom hebben we de opleidingen die we aanbieden direct gekoppeld aan een vacature en geplaatst in onze vacaturebank, zodat je bij interesse direct kunt solliciteren!


Solliciteer op jouw baan binnen onze zorgvacatures

Met de zorg vacatures en om- en bijscholingstrajecten hopen wij dat we kunnen voldoen in jouw wensen en behoeften en dat we een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van de zorg. Wij helpen je graag verder in jouw carrière en komen graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Ook voor studenten is de zorg vacaturebank van Auxilio de plek om een leuke bijbaan in de zorg te vinden. Naast professionals hebben wij ook altijd leuke zorg bijbanen voor aanstormend talent. Wil je naast jouw studie al werkervaring op doen of ben je op zoek naar een bijbaan die aansluit bij jouw zorg gerelateerde studie? Bekijk dan zeker eens onze zorg bijbanen voor studenten!