fbpx

Apothekersassistent(e) vacatures

Ben je op zoek naar een baan of bijbaan als apothekersassistente? Auxilio helpt je graag verder. Met een breed netwerk binnen de zorg en een groot aanbod aan vacatures voor apothekersassistenten ben je snel geholpen! Wij werken ten alle tijden met korte lijnen en vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk kunt starten binnen jouw werkveld. Daarnaast bieden wij je gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een salaris conform de CAO SBA. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel onze vacatures voor apothekersassistenten en vind vandaag nog de baan die bij jou past.

Apothekersassistent vacatures bij jou in de buurt

Auxilio werkt op landelijk niveau. We hebben daarom apothekersassistent vacatures beschikbaar in verschillende regio’s. Hierdoor is er altijd een nieuwe uitdaging beschikbaar bij jou in de buurt! We bieden vacatures aan bij zelfstandige apotheken en bij apotheekhoudende huisartsenpraktijken. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan de apothekersassistenten vacatures bij jou in de buurt.

Apothekersassistent vacatures op verschillende ervaringsniveaus

Auxilio biedt apothekersassistent vacatures aan op verschillende ervaringsniveaus. We hebben vacatures beschikbaar voor zowel gediplomeerd personeel als farmaciestudenten. Als farmaciestudent kun je bij de apotheek ingezet worden voor de taken achter de schermen, zoals voorraadbeheer en inventarisatie en het tellen en stickeren van medicatie.
Verder biedt Auxilio via de Auxilio Academie de mogelijkheid om verder te leren binnen de farmacie. Wij bieden via een bijscholingstraject praktisch onderwijs aan gericht op omgang en begrip van de polyfarmacie. Je leert hier op gestructureerde wijze medicatiebeoordelingen uit te voeren.

Aan de slag via een apothekersassistent vacature

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag als apothekersassistente en op deze manier jouw bijdrage leveren aan de farmacie? Solliciteer direct op de apothekersassistent vacatures die bij jou passen! Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om jouw wensen te bespreken. Bij een match, stellen we je voor aan de opdrachtgever. Je gaat vervolgens op gesprek. Wens je liever direct contact? Klik hier voor onze contactgegevens.

Naast apothekersassistente vacatures, hebben we nog veel meer vacatures in de zorg. Bekijk in onze vacaturebank ook vacatures van de volgende vakgebieden:

    • Vacatures voor geneeskundestudenten
    • Vacatures voor basisartsen
    • Vacatures voor triagisten
    • Vacatures voor doktersassistenten
    • Vacatures voor tandartsassistenten