fbpx

Balie assistent(e) vacatures

Ben jij geneeskundestudent of een gediplomeerd zorgprofessional en op zoek naar een baan of bijbaan als balie-assistente? Auxilio helpt je graag verder. Met een breed netwerk binnen de zorg en een groot aanbod aan vacatures ben je snel geholpen! Wij werken ten alle tijden met korte lijnen en vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk kunt starten binnen jouw werkveld. Daarnaast bieden wij je gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een conform salaris. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel onze vacatures voor balie-assistente en vind vandaag nog de baan die bij jou past.

Balie assistente vacatures bij jou in de buurt

Auxilio werkt op landelijk niveau. We hebben daarom balie-assistente vacatures beschikbaar in verschillende regio’s. Hierdoor is er altijd een nieuwe uitdaging beschikbaar bij jou in de buurt! We bieden vacatures aan bij verschillende zorginstellingen, waaronder tandartspraktijken. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan de vacatures voor balie-assistente bij jou in de buurt.

Aan de slag via een balie assistente vacature

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag als balie-assistente en op deze manier jouw bijdrage leveren aan de zorg? Solliciteer direct op de balie-assistente vacatures die bij jou passen en stuur gelijk jouw cv mee! Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om jouw wensen te bespreken. Bij een match, stellen we je voor aan de opdrachtgever. Je gaat vervolgens op gesprek. Wens je liever direct contact? Klik hier voor onze contactgegevens.

Naast balie-assistente vacatures, hebben we nog veel meer medische vacatures. Klik hier en bekijk onze vacaturebank voor een compleet overzicht van alle zorg vacatures.

Op dit moment hebben we geen vacatures voor balie-assistentes beschikbaar. Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Zodra we een vacature beschikbaar hebben, nemen we direct contact met je op.