Nederland

Referentie nr: 001018
Gepubliceerd op: 13-07-2020

Functie omschrijving

Op zoek naar medische studenten die aan de slag willen als junior triagist op de huisartsenpost!

Heb jij doordeweeks geen tijd maar wel in de avond, nacht of weekend? Ga dan aan de slag als junior triagist. Je verdient 12,00 euro per uur. In de avonduren ontvang je 30% ORT en in het weekend 50%. Je reiskosten worden volledig vergoed (je kan ook gebruik maken van een auto!)

Wat kan je verwachten:
Als junior triagist ben jij het aanspreekpunt op de huisartsenpost en werk je nauw samen met huisartsen. Je staat patiënten telefonisch te woord en je beoordeelt de zorgvraag en de juiste urgentie. Je geeft zelfstandig adviezen en regelt indien nodig een consult of een visite.

Voorafgaand volg je via Auxilio een opleiding. Dit is 1 dag waarin je samen met een coach aan de slag gaat. Tijdens de opleiding leer je o.a. te triëren volgens de ABCDE-methode. De eerstvolgende opleidingsdag is op 2 mei!

Wat verwachten we van jou:

  • Bachelor Geneeskunde afgerond
  • 3 diensten per maand (uiteraard houden we rekening met vakanties, coschap in het buitenland - diensten compenseren is ook zeker mogelijk)
  • Minimaal 1,5 à 2 jaar inzetbaar voor ongeveer 3 diensten per maand of 70 diensten in totaal

Wij zijn op zoek naar triagisten voor de huisartsenposten in Blaricum, Eindhoven, Den Bosch, Veldhoven, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Leiderdorp en Apeldoorn! Wij zoeken door heel het land ten alle tijden geïnteresseerde kandidaten. Is dit niet jouw regio, stuur ons dan gerust een mail.

Heb je interesse? Solliciteer via het onderstaande formulier!

Solliciteer direct op deze vacature

*Aanbevolen format: PDF of Word

Bezoekers van deze vacature bekeken ook deze banen:
Balieassistent(e), ..., Vlissingen

Wat ga je doen? Wij zoeken iemand die ervaring heeft met het werken in een tandartspraktijk. Je werkt aan de balie en voert onderstaande werkzaamheden uit. Patiënten ontvangen; Agendabeheer/planning; E-mail en telefoon; Diverse administratieve werkz

Bekijk vacature
Referentie nr: 001462
Gepubliceerd op: 16-07-2020
Basisarts, Nederland

Het einde van jouw geneeskundestudie is in zicht of je bent net klaar. Weet jij al wat de vervolgstappen na jouw studie zijn? Wil jij je eerst nog oriënteren en ervaring opdoen binnen een aantal specialisatie voordat je een doorslaggevende keuze maak

Bekijk vacature
Referentie nr: 001044
Gepubliceerd op: 03-12-2019
Geneeskundestudent, Nederland

Op zoek naar medische studenten die aan de slag willen als junior triagist op de huisartsenpost! Heb jij doordeweeks geen tijd maar wel in de avond, nacht of weekend? Ga dan aan de slag als junior triagist. Je verdient 12,00 euro per uur. In de avond

Bekijk vacature
Referentie nr: 001018
Gepubliceerd op: 21-11-2019