Utrecht

Referentie nr: 002677
Gepubliceerd op: 24-11-2021

Functie omschrijving

Beschikbaar om voor lange periode vier dagen in de week te werken bij een gezondheidscentrum in Utrecht? Wij zoeken een geneeskundestudent of waarnemend doktersasisstent die op kort termijn kan starten voor ruim 3 maanden. Ben je wel voor een maand beschikbaar maar niet tot eind maart 2022? Meld je dan alsnog aan!

Aan de slag als doktersassistent!

Heb jij de bachelorfase van jouw studie al behaald en wil je alvast ervaring opdoen binnen het medisch werkveld via een medische bijbaan? Of ben jij gediplomeerd doktersassistent en wil je graag aan de slag?

Wij zijn op zoek naar geneeskundestudenten die aan de slag willen als doktersassistente bij een leuke grootschalige huisartsenpraktijk in de omgeving van Utrecht en tegelijkertijd goed willen bijverdienen!

Werktijden zijn van 08:00 tot 17:00
Ook als je maar enkele dagen kunt ben je van harte welkom om te reageren!
De praktijk werkt met Medicom .

Je gaat je voornamelijk bezig houden met de telefonische triage en patiënten te woord staan. De praktijk heeft een grote patiëntenportefeuille. Zodra patiënten bellen ben je (samen met jouw collega's) verantwoordelijk om in te kunnen schatten of er een telefonisch of normaal consult nodig is of dat eigen advies genoeg is. Uiteraard beschikt de praktijk over de triagewijzer die je tijdens het gesprek kunt raadplegen.

Wat wordt er van jou verwacht:

Een open en toegankelijke houding
Goede sociale vaardigheden
Medische achtergrond kennis
Goede planningsvaardigheden
Diploma bachelor geneeskunde of MBO doktersassistent.

Heb je interesse en ben je beschikbaar? Meld je dan snel aan!

Contact
Heb je vragen en wil je persoonlijk contact? Bel naar 030 304 00 22 of mail naar info@auxilio.nl. Heb je interesse en wil je direct solliciteren? Laat het ons weten via het onderstaande formulier!
Ben jij beschikbaar en lijkt het jou leuk om te werken bij de praktijk? Meld je dan snel aan!

Solliciteer direct op deze vacature

*Aanbevolen format: PDF of Word

    Beschikbare dagen

  • 03-01-2022 tot 31-03-2022
Bezoekers van deze vacature bekeken ook deze banen: