Amsterdam, Zaandam, Bilthoven, Utrecht, Maastricht, Zoetermeer, Arnhem

Referentie nr: 002208
Gepubliceerd op: 26-05-2021

Functie omschrijving

Ben jij gediplomeerd doktersassistente en wil je naast de dagpraktijk ook de werkomgeving van de huisartsenpost en de acute huisartsenzorg leren kennen? Via de Auxilio Academie bieden wij jou de mogelijkheid om de opleiding tot triagist te volgen met baangarantie. Je gaat tijdens en na de opleiding direct aan de slag bij een huisartsenpost in een van de volgende regio's: Zaandam, Amsterdam, Utrecht, Bilthoven, Maastricht, Zoetermeer en Arnhem.

Een opleiding tot Triagist via de Auxilio Academie
Via de Auxilio Academie bieden wij je een opleiding en een baan aan op de huisartsenpost. De opleiding duurt 9 tot 12 maanden, afhankelijk van de urenverdeling en dienstverband. Je krijgt les via e-learning, klassikaal en in de praktijk.

Baangarantie bij een post in jouw voorkeursregio
Je gaat gedurende de opleiding al aan de slag bij de huisartsenpost om ervaring op te doen, te leren in de praktijk en tegelijkertijd ook salaris te ontvangen. Je werkt dan als triagist in opleiding. Je ontvangt je salaris volgens de CAO Huisartsenzorg. Na het succesvol afronden van de opleiding kun je aan de slag als gediplomeerd triagist binnen de post. Dit betekent dat je zelf niet meer op zoek hoeft naar een baan, dat regelen wij voor je!

Flexibele werkuren binnen de huisartsenposten
De huisartsenpost is geopend wanneer huisartsen dagpraktijken sluiten. Je werkt ’s avonds, ’s nachts en in de weekenduren. Met deze flexibele werkuren is de baan perfect te combineren als je overdag andere bezigheden hebt.

Wat zijn de functie eisen?

  • Een afgeronde MBO 4 diploma tot Doktersassistent(e);
  • 1 jaar ervaring binnen de huisartsenzorg of een andere vergelijkbare werkomgeving;
  • Sociaal en communicatief sta je sterk in je schoenen en je bent stressbestendig;
  • Je bent flexibel wat betreft werkuren;
  • Je bent woonachtig in een van de volgende regio's: Zaandam, Amsterdam, Utrecht, Bilthoven, Maastricht, Zoetermeer en Arnhem.

Wil jij als doktersassistente deze volgende stap in jouw carrière zetten door de triagisten opleiding te volgen en jezelf verder ontwikkelen binnen de huisartsenpost? Solliciteer direct!

Spreekt de triagisten opleiding jou aan? Laat het ons weten via de onderstaande button en stuur gelijk jouw cv mee. We komen graag met je in contact en bieden je graag meer informatie over het traject.

Solliciteer direct op deze vacature

*Aanbevolen format: PDF of Word

Bezoekers van deze vacature bekeken ook deze banen:
Geneeskundestudent, Amsterdam

Voor een huisartsenpraktijk in Amsterdam Centrum zijn wij op zoek naar een geneeskundestudent of gediplomeerd doktersassistent(e). Het gaat om de volgende dagen: donderdag 29 juli vrijdag 6 augustus maandag 30 augustus maandag 13 september maandag 18

Bekijk vacature
Referentie nr: 002341
Gepubliceerd op: 21-06-2021
Doktersassistent(e), Zwanenburg

Voor een huisartsenpraktijk in Zwanenburg zijn wij op zoek naar een geneeskundestudent of gediplomeerd doktersassistent(e). Het gaat om een vacature voor de maanden juni & juli 2021. Je gaat onder andere aan de slag met de volgende werkzaamheden:

Bekijk vacature
Referentie nr: 002338
Gepubliceerd op: 21-06-2021
Geneeskundestudent, Hardinxveld-Giessendam

Voor een huisartsenpraktijk in Hardinxveld-Giessendam zijn wij op zoek naar een geneeskundestudent of gediplomeerd doktersassistent(e). Het gaat om een vacature voor de volgende data: 15 juni- 6 juli. Je gaat onder andere aan de slag met de volgende

Bekijk vacature
Referentie nr: 002336
Gepubliceerd op: 18-06-2021