Apeldoorn

Referentie nr: 002300
Gepubliceerd op: 09-06-2021

Functie omschrijving

Op zoek naar een leerzame, betekenisvolle en goedverdienende baan?
Kom dan werken als junior triagist!

Heb jij doordeweeks geen tijd maar wel in de avond of het weekend? Ga dan aan de slag als junior triagist. Je verdient 12,56 euro per uur exclusief vakantiegeld 8%.
In de avonduren ontvang je 30% ORT en in het weekend 50%. Je reiskosten worden volledig vergoed.

Wat kan je verwachten:
Als junior triagist ben jij het aanspreekpunt op de huisartsenpost en werk je nauw samen met huisartsen. Je staat patiënten telefonisch te woord en je beoordeelt de zorgvraag en de juiste urgentie. Je geeft zelfstandig adviezen en regelt indien nodig een consult of een visite.

Voorafgaand volg je via Auxilio een opleiding. Tijdens de opleiding leer je o.a. te triëren volgens de ABCDE-methode en word je ingewerkt in het systeem Topicus.

Wat verwachten we van jou:

Bachelor Geneeskunde afgerond (of bijna)
3 diensten per maand (uiteraard houden we rekening met vakanties, coschap in het buitenland - diensten compenseren is ook zeker mogelijk)
Minimaal 1,5 à 2 jaar inzetbaar voor ongeveer 3 diensten per maand.
wonende in de omgeving Apeldoorn

Heb je interesse? Solliciteer via het onderstaande formulier!

Solliciteer direct op deze vacature

*Aanbevolen format: PDF of Word

Bezoekers van deze vacature bekeken ook deze banen:
Geneeskundestudent, Amsterdam

Voor een huisartsenpraktijk in Amsterdam Centrum zijn wij op zoek naar een geneeskundestudent of gediplomeerd doktersassistent(e). Het gaat om de volgende dagen: donderdag 29 juli vrijdag 6 augustus maandag 30 augustus maandag 13 september maandag 18

Bekijk vacature
Referentie nr: 002341
Gepubliceerd op: 21-06-2021
Doktersassistent(e), Zwanenburg

Voor een huisartsenpraktijk in Zwanenburg zijn wij op zoek naar een geneeskundestudent of gediplomeerd doktersassistent(e). Het gaat om een vacature voor de maanden juni & juli 2021. Je gaat onder andere aan de slag met de volgende werkzaamheden:

Bekijk vacature
Referentie nr: 002338
Gepubliceerd op: 21-06-2021
Geneeskundestudent, Hardinxveld-Giessendam

Voor een huisartsenpraktijk in Hardinxveld-Giessendam zijn wij op zoek naar een geneeskundestudent of gediplomeerd doktersassistent(e). Het gaat om een vacature voor de volgende data: 15 juni- 6 juli. Je gaat onder andere aan de slag met de volgende

Bekijk vacature
Referentie nr: 002336
Gepubliceerd op: 18-06-2021