Werkgevers

Auxilio voor werkgevers

Samenwerken om de kwaliteit van de zorg te waarborgen! Het team van Auxilio begrijpt precies wat u nodig heeft. Wij ontzorgen u in de personele knelpunten en zorgen ervoor dat u zich volledig kunt richten op de kwaliteit van de zorg. Wij kennen als geen ander het probleem om de best mogelijke patientenzorg te verlenen, met een volledig team met zorgprofessionals. Wilt u zich kunnen focussen op waar u goed in bent en geen tijd, zorgen en aandacht willen besteden aan personeelstekort binnen uw (zorg)instelling? Laten we onze krachten bundelen!

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.

  • Info om een opdracht / vrijblijvende offerte op te vragen

    Graag gaan wij voor jou aan de slag! Om de opdracht in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag eerst nog enkele gegevens. Wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.

Selecteer een van de onderstaande trainingen voor meer informatie

  • Huisarts/eerste lijn
  • Apotheek
  • Tandarts
  • Ziekenhuis
  • Medisch en diagnostisch centrum
  • Verpleeg & (thuis)zorg
  • Overige zorgorganisaties

Huisartsenpraktijk/eerste lijn


Heeft uw huisartsenpraktijk, HOED, gezondheidscentrum of zorggroep behoefte aan flexibele inzet van deskundige en enthousiaste kandidaten in tijden van drukte? Of bent u juist op zoek naar structurele aanvulling van uw team? Auxilio denkt graag met u mee over de best mogelijke invulling. Inmiddels verzorgen wij voor meer dan duizend zorg- en gezondheidsinstellingen ad hoc inval bij ziekte, zwangerschap en vakantiewaarnemingen, de flexibele schil naast het eigen personeel en tevens bemiddeling bij vaste aanstellingen. Zo beschikken wij door heel Nederland over enthousiaste en gedreven kandidaten die uw huisartsenpraktijk kunnen ondersteunen, op kort termijn of voor een vaste aanstelling.


Denk hierbij aan:

– Gediplomeerde doktersassistenten

– Enthousiaste geneeskundestudenten

– Praktijkondersteuners (GGZ en Somatiek)

– Basisartsen

– Medewerkers bloedafname