fbpx

Werving en selectie zorg personeel

Is uw zorgorganisatie op zoek naar vakbekwaam personeel? Laten we onze krachten bundelen! Het Auxilio-team levert graag een bijdrage als het gaat om de werving en selectie van professionals binnen de zorg. Met een breed netwerk binnen onder andere de huisartsenzorg, SBA, KNMT, ziekenhuizen en de VVT, lossen wij graag uw personele vraagstukken op. Als werving- en selectiebureau in de zorg vinden wij het belangrijk dat u zich volledig kunt focussen op de juiste zorg verlenen. We gaan graag en geheel vrijblijvend voor uw zorgorganisatie op zoek naar de juiste kandidaat die uw team kan komen versterken. We bemiddelen in vacatures voor zowel gediplomeerd personeel als medisch studenten.

Werving en selectie zorg medewerkers via de Auxilio Academie

Naast de werving- en selectie van de juiste zorgprofessionals, bieden we via de Auxilio Academie ook opleidingen aan. Wij vinden het essentieel om doorlopend te investeren in de ontwikkeling van zorgverleners. Via de Auxilio Academie willen we met om- en bijscholingstrajecten meer ruimte creëren op de krappe zorgmarkt. Inmiddels zijn wij een CRKBO geregistreerde opleidingsinstelling en gecertificeerd als opleider in triage. We verzorgen doorlopend diverse opleidingen en trainingen binnen onze expertisegebieden. Denk hierbij aan triage opleidingen (in het Engels) voor gediplomeerde doktersassistenten, verpleegkundigen en geneeskundestudenten en de traineeship huisartsgeneeskunde voor geneeskunde masterstudenten.

Werving en selectie zorgpersoneel via No cure = No pay!

Auxilio werkt op basis van No cure = No pay. Wij factureren slechts daadwerkelijk gewerkte uren op basis van een uitzend(uurtarief) plus eventuele reiskosten. Uiteraard is het ook mogelijk om een kandidaat direct in dienst te nemen. Wij hanteren hier een Werving & Selectie fee voor. Benieuwd naar onze tarieven? Bezoek hier onze team pagina en neem contact op met het Sales Recruitment-team. Zij helpen u graag verder aan meer informatie.

Auxilio richt zich onder andere op de volgende vakgebieden:

Ga naar het vakgebied van uw zorgorganisatie voor meer informatie over de inzet van zorgprofessionals!

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.

Info om een opdracht / vrijblijvende offerte op te vragen

Graag gaan wij voor jou aan de slag! Om de opdracht in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag eerst nog enkele gegevens. Wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.