fbpx

Werving en selectie voor apotheken

Heeft uw apotheek behoefte aan structurele of tijdelijke inzet van vakbekwame farmacie professionals? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor u op zoek naar de juiste kandidaat die uw team kan komen versterken. We werken op landelijk niveau en met een breed netwerk binnen de farmacie is uw apotheek zo geholpen. Inmiddels verzorgen wij voor honderden apotheken de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet. Wij bemiddelen onder andere in:

  • Gediplomeerde apothekersassistenten
  • Farmaciestudenten
  • Medicatie-review specialisten
  • ICT’ers

Farmaciestudenten om het personeelstekort tegen te gaan

Naast gediplomeerd personeel kunnen ook farmaciestudenten een grote bijdrage leveren binnen de apotheek. Farmaciestudenten zijn ideaal om het (tijdelijke) tekort binnen de apotheek op te vullen en te fungeren als apothekersassistent. Farmaciestudenten staan vaak te popelen om tijdens hun opleiding al aan de slag te gaan binnen een apotheek om hiermee relevante werkervaring op te doen. De studenten zijn reeds bekend met het vakjargon, zijn gedreven en hebben systemen vaak binnen no time onder de knie. Zij zijn zeer geschikt voor de werkzaamheden achter de schermen. Denk hierbij aan voorraadbeheer en inventarisatie, het uitgeven van track&trace-recepten, stickeren van medicatie en het bijdragen aan logistieke processen. Op deze manier kan het personeel aan de front desk zich volledig focussen op de klanten. 

Naast werving en selectie ook bijscholing via de Auxilio Academie

Naast de werving en selectie van geschikt personeel in de zorg, bieden we ook bijscholingstrajecten aan voor farmacie professionals. Via de Auxilio Academie bieden we praktisch onderwijs aan gericht op omgang en begrip van de polyfarmacie. Op deze manier leren kandidaten op gestructureerde wijze medicatiebeoordeling uit te voeren.

Zet uw opdracht voor werving en selectie uit bij Auxilio

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zet hieronder uw opdracht uit. We nemen binnen één werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken.

Naast de werving en selectie voor kandidaten binnen de farmacie, werven we ook personeel voor huisartsenpraktijkentandartspraktijkenhuisartsenpostenziekenhuizenverpleeg- en thuiszorg en andere zorgorganisaties.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.

Info om een opdracht / vrijblijvende offerte op te vragen

Graag gaan wij voor jou aan de slag! Om de opdracht in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag eerst nog enkele gegevens. Wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.