Huisartsenposten

Werving en selectie voor huisartsenposten

Heeft jouw huisartsenpost behoefte aan de inzet van vakbekwame (junior) triagisten? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor jou op zoek naar dé juiste kandidaat die jouw team kan komen versterken. We werken op landelijk niveau en met een breed netwerk binnen de huisartsenzorg is jouw post zo geholpen. Inmiddels verzorgen wij voor veel posten in verschillende regio’s de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet. Wij bemiddelen onder andere in:

  • Triagisten
  • Medisch studenten
  • Gediplomeerde doktersassistenten
  • Gediplomeerde verpleegkundigen
  • Balie-assistenten

Triage opleidingen voor gediplomeerd personeel en medisch studenten

Naast de werving en selectie van professionals binnen de huisartsenzorg, zijn wij door de brancheorganisatie gecertificeerd als opleider in triage. We bieden onze kandidaten hiermee de mogelijkheid op doorontwikkeling. Via de Auxilio Academie bieden we (Engelse) triage opleidingen aan gediplomeerde doktersassistenten, verpleegkundigen en medisch studenten die hun bachelordiploma behaald hebben. Medisch studenten zijn zeer geschikt om het (tijdelijke) tekort bij de post op te vullen en te fungeren als junior triagist. Auxilio is gespecialiseerd in de inzet van geneeskundestudenten binnen de huisartsenzorg. Met een pool aan duizenden geneeskundestudenten zit er gegarandeerd iemand tussen die geschikt is voor jouw post. 

Het Triage Support Center

Met de aankomende beëindiging van Primair en verzelfstandiging van de regionale huisartsenposten, krijgen wij de kans om deze dienst voort te zetten. Per 1 juli as zal er met 75 triagisten op locatie hard worden gewerkt om de aangesloten huisartsenposten te ondersteunen tijdens piekmomenten. Op deze wijze kan de bezetting op de post efficiënter worden ingestoken en wordt een extra vangnet geboden. Een vangnet zowel ten behoeve van het behalen van de responstijden als ondervangen van mogelijke uitval (technisch en personele bezetting) op locatie van de huisartsenpost. Klik hier voor meer informatie over het Triage Support Center.

Zet jouw opdracht voor werving en selectie uit bij Auxilio

Ben je als huisartsenpost ook toe aan ondersteuning en wil je het Triage Support Center hier graag voor inzetten? Of ben je geïnteresseerd in een van de andere diensten van Auxilio, zoals personeel of een opleiding via de Auxilio Academie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier. We nemen binnen een werkdag contact met je op. 

Naast de werving en selectie voor kandidaten binnen de huisartsenpost, werven we ook personeel voor apotheken, tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verpleeg- en thuiszorg en andere zorgorganisaties.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.