Huisartsenposten

Werving en selectie voor spoedposten

Heeft uw spoedpost behoefte aan de inzet van vakbekwame (junior) triagisten? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor u op zoek naar dé juiste kandidaat die uw team kan komen versterken. We werken op landelijk niveau en hebben een breed netwerk binnen de huisartsenzorg. Inmiddels verzorgen wij voor veel posten in verschillende regio’s de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet. Wij bemiddelen onder andere in:

  • Triagisten in opleiding
  • Junior triagisten
  • De werving en selectie voor potentiële triagisten in opleiding
  • Balie-assistenten

Opleiding tot triagist en nascholingen

Naast de werving en selectie van professionals binnen de huisartsenzorg, zijn wij door de branche-organisatie Calibris gecertificeerd als opleider in triage. Wij verzorgen de volledige opleiding tot triagist vanuit de Auxilio Academie. Daarnaast bieden wij verschillende nascholingen aan voor gediplomeerde triagisten. Klik hier voor meer informatie.

Het Triage Support Center

Sinds 1 juli 2020 wordt er met 75 triagisten op het Triage Support Center hard gewerkt om de aangesloten spoedposten te ondersteunen tijdens piekmomenten. Op deze wijze kan de bezetting op de post efficiënter worden ingestoken en wordt een extra vangnet geboden. Een vangnet zowel ten behoeve van het behalen van de branchenorm vastgesteld door InÉén als het ondervangen van mogelijke uitval (technische en personele bezetting) op locatie van de spoedpost. Klik hier voor meer informatie over het Triage Support Center.

Zet uw opdracht voor werving en selectie uit bij Auxilio

Heeft uw spoedpost ook behoefte aan ondersteuning en wilt u het Triage Support Center hier graag voor inzetten? Of bent u geïnteresseerd in een van de andere diensten van Auxilio, zoals ondersteuning tijdens piekmomenten via het Triage Support Center of een opleiding via de Auxilio Academie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Wilt u meer informatie over ons triage aanbod? Klik hier om onze Triage-brochure te downloaden!


Naast de werving en selectie voor kandidaten binnen de spoedpost, werven we ook personeel voor apotheken, tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verpleeg- en thuiszorg en andere zorgorganisaties.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.