fbpx

Landelijk netwerk van beschikbare (junior) triagisten

Heeft uw spoedpost behoefte aan de inzet van vakbekwame (junior) triagisten? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor u op zoek naar dé juiste kandidaat die uw team kan komen versterken. We werken op landelijk niveau en hebben een breed netwerk binnen de huisartsenzorg. Inmiddels verzorgen wij voor veel posten in verschillende regio’s de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet. Wij bemiddelen onder andere in:

  • Triagisten in opleiding
  • Junior triagisten
  • De werving en selectie voor potentiële triagisten in opleiding

Opleiding tot triagist en nascholingen

Naast de werving en selectie van professionals binnen de huisartsenzorg, zijn wij door de branche-organisatie Calibris gecertificeerd als opleider in triage. Wij verzorgen de volledige opleiding tot triagist vanuit de Auxilio Academie. Daarnaast bieden wij verschillende nascholingen aan voor gediplomeerde triagisten. Klik hier voor meer informatie.

Het Triage Support Center

Op onze Triage Support Centers wordt hard gewerkt om de aangesloten spoedposten te ondersteunen tijdens piekmomenten. Op deze wijze kan de bezetting op de post efficiënter worden ingestoken en wordt een extra vangnet geboden. Een vangnet zowel ten behoeve van het behalen van de branchenorm vastgesteld door InÉén als het ondervangen van mogelijke uitval (technische en personele bezetting) op locatie van de spoedpost. Klik hier voor meer informatie over het Triage Support Center.

Zet uw opdracht voor werving en selectie uit bij Auxilio

Heeft uw spoedpost ook behoefte aan ondersteuning bij u op locatie of via het Triage Support Center? Of bent u geïnteresseerd in een van de andere diensten van Auxilio, zoals ondersteuning tijdens piekmomenten via het Triage Support Center of een opleiding via de Auxilio Academie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Wilt u meer informatie over ons triage aanbod? Klik hier om onze Triage-brochure te downloaden!

WaarneemApp

Waarnemers via de WaarneemApp

De WaarneemApp is een samengevoegd initiatief van meerdere huisartsen en is mede mogelijk gemaakt door Auxilio. Deze waarneemdienst heeft geen commerciële inslag en is gratis voor huisartsen. De tool telt inmiddels bijna 7000 actieve gebruikers. De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en de WaarneemApp werken samen om het voor huisartsen gemakkelijker te maken om onderling waarnemingen uit te wisselen. Klik hier en ga naar de website van de WaarneemApp om de applicatie te downloaden in de Google Play Store of de App Store.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.

Info om een opdracht / vrijblijvende offerte op te vragen

Graag gaan wij voor jou aan de slag! Om de opdracht in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag eerst nog enkele gegevens. Wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.