Huisartsenpraktijken

Huisartshulp nodig? Ontdek wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen

Heeft uw huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum behoefte aan tijdelijke of structurele inzet van vakbekwame professionals binnen de huisartsenzorg? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor u op zoek en biedt u graag de juiste huisartshulp. We werken op landelijk niveau en met een breed netwerk binnen de huisartsenzorg is uw praktijk zo geholpen. Inmiddels verzorgen wij voor meer dan duizend zorg- en gezondheidsinstellingen de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet. Wij bemiddelen onder andere in: 

  • Gediplomeerde doktersassistenten
  • Medisch studenten
  • Praktijkondersteuners (GGZ en Somatiek)
  • Basisartsen
  • Medewerkers bloedafname
  • Triagisten
  • Verpleegkundigen
  • Waarnemers via de WaarneemApp

Het bieden van huisartshulp door medisch studenten

Niet alleen gediplomeerd personeel, maar ook geneeskundestudenten zijn van toegevoegde waarde binnen de zorg. Medisch studenten zijn zeer geschikt om het (tijdelijke) tekort bij de huisartsenpraktijk op te vullen en te fungeren als doktersassistent. Auxilio is gespecialiseerd in de inzet van geneeskundestudenten binnen de huisartsenzorg. Met een pool aan duizenden geneeskundestudenten zit er gegarandeerd iemand tussen die geschikt is voor uw praktijk en die de huisarts de juiste hulp kan bieden. Bent u op zoek naar een medisch student voor uw huisartsenpraktijk? We komen graag met u in contact.

Hulp voor huisartsen door de inzet van basisartsen

Met het tekort aan personeel hebben huisartsen te maken met een steeds hogere werkbelasting. Tegelijkertijd bestaat er grote groep aan basisartsen die graag hun bijdrage willen leveren aan de huisartsengeneeskunde. Via de Auxilio Academie bieden wij basisartsen een traineeship aan waarmee zij praktijkervaring op kunnen doen binnen de huisartsgeneeskunde en de huisarts binnen uw praktijk tegelijkertijd kunnen ontlasten. De trainee kan bepaalde taken overnemen. De huisarts bepaalt zelf welke taken hij delegeert. Bent u op zoek naar een basisarts voor uw huisartsenpraktijk en wilt u meer informatie? Klik hier om de brochure te downloaden.

Auxilio biedt huisartsen hulp door middel van triage opleidingen voor de huisartsenzorg


Naast de werving en selectie van professionals binnen de huisartsenzorg, zijn wij door de brancheorganisatie gecertificeerd als opleider in triage. We bieden onze kandidaten hiermee de mogelijkheid op doorontwikkeling. Auxilio is van mening dat doktersassistenten gebaat zijn bij meer kennis op het gebied van triage. Dit stelt de professionals onder andere in staat om telefoongesprekken efficiënter te voeren en hiermee patiënten betere zorg en service te verlenen. Wij bieden gediplomeerde doktersassistenten en verpleegkundigen via de Auxilio Academie de mogelijkheid om de training ‘triage in de dagpraktijk’ of 'triage in het Engels' te volgen. Een enorm voordeel voor uw praktijk. We hebben daarnaast nog meer triage activiteiten binnen ons aanbod. Bekijk hier alle triage activiteiten.

Zet uw opdracht voor werving en selectie uit bij Auxilio

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zet hieronder uw opdracht uit. We nemen binnen één werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken. 

Naast de werving en selectie voor kandidaten binnen de huisartsenzorg, werven we ook personeel voor apotheken, tandartspraktijken, huisartsenposten, ziekenhuizen, verpleeg- en thuiszorg en andere zorgorganisaties.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.