Huisartsenpraktijken

Werving en selectie voor huisartsenpraktijken

Heeft jouw huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum behoefte aan tijdelijke of structurele inzet van vakbekwame professionals binnen de huisartsenzorg? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor jou op zoek naar dé juiste kandidaat die jouw team kan komen versterken. We werken op landelijk niveau en met een breed netwerk binnen de huisartsenzorg is jouw praktijk zo geholpen. Inmiddels verzorgen wij voor meer dan duizend zorg- en gezondheidsinstellingen de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet. Wij bemiddelen onder andere in: 

  • Gediplomeerde doktersassistenten
  • Medisch studenten
  • Praktijkondersteuners (GGZ en Somatiek)
  • Basisartsen
  • Medewerkers bloedafname
  • Triagisten
  • Verpleegkundigen
  • Waarnemers via de WaarneemApp

De inzet van medisch studenten

Niet alleen gediplomeerd personeel, maar ook geneeskundestudenten zijn van toegevoegde waarde binnen de zorg. Medisch studenten zijn zeer geschikt om het (tijdelijke) tekort bij de huisartsenpraktijk op te vullen en te fungeren als doktersassistent. Auxilio is gespecialiseerd in de inzet van geneeskundestudenten binnen de huisartsenzorg. Met een pool aan duizenden geneeskundestudenten zit er gegarandeerd iemand tussen die geschikt is voor jouw praktijk. 

Werving voor triage opleiding voor in de dagpraktijk


Naast de werving en selectie van professionals binnen de huisartsenzorg, zijn wij door de brancheorganisatie gecertificeerd als opleider in triage. We bieden onze kandidaten hiermee de mogelijkheid op doorontwikkeling. Auxilio is van mening dat doktersassistenten gebaat zijn bij meer kennis op het gebied van triage. Dit stelt de professionals onder andere in staat om telefoongesprekken efficiënter te voeren en hiermee patiënten betere zorg en service te verlenen. Wij bieden gediplomeerde doktersassistenten en verpleegkundigen via de Auxilio Academie de mogelijkheid om de training ‘triage in de dagpraktijk’ of 'triage in het Engels' te volgen. Of - indien de ambitie daar ligt - een volledige diplomeringstraject tot triagist te volgen. Een enorm voordeel voor jouw praktijk. 

Zet jouw opdracht voor werving en selectie uit bij Auxilio

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zet hieronder jouw opdracht uit. We nemen binnen één werkdag contact met je op om jouw wensen te bespreken. 

Naast de werving en selectie voor kandidaten binnen de huisartsenzorg, werven we ook personeel voor apotheken, tandartspraktijken, huisartsenposten, ziekenhuizen, verpleeg- en thuiszorg en andere zorgorganisaties.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.