fbpx

Ontdek wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen

Heeft uw huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum behoefte aan tijdelijke of structurele inzet van vakbekwame professionals binnen de huisartsenzorg? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor u op zoek en biedt u graag de juiste huisartshulp. We werken op landelijk niveau en met een breed netwerk binnen de huisartsenzorg is uw praktijk zo geholpen. Inmiddels verzorgen wij voor meer dan duizend zorg- en gezondheidsinstellingen de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet. Wij bemiddelen onder andere in: 

  • Gediplomeerde doktersassistenten
  • Medisch studenten
  • Praktijkondersteuners (GGZ en Somatiek)
  • Basisartsen
  • Medewerkers bloedafname
  • Triagisten
  • Verpleegkundigen
  • Waarnemers via de WaarneemApp

Inzet van medisch studenten

Met het tekort aan personeel hebben huisartsen te maken met een steeds hogere werkbelasting. Tegelijkertijd bestaat er grote groep aan basisartsen die graag hun bijdrage willen leveren aan de huisartsengeneeskunde. Via de Auxilio Academie bieden wij basisartsen een traineeship aan waarmee zij praktijkervaring op kunnen doen binnen de huisartsgeneeskunde en de huisarts binnen uw praktijk tegelijkertijd kunnen ontlasten. De trainee kan bepaalde taken overnemen. De huisarts bepaalt zelf welke taken hij delegeert. Bent u op zoek naar een basisarts voor uw huisartsenpraktijk en wilt u meer informatie? Klik hier om de brochure te downloaden.

Auxilio biedt triage opleidingen voor de huisartsenzorg

Naast de werving en selectie van professionals binnen de huisartsenzorg, zijn wij door de brancheorganisatie gecertificeerd als opleider in triage. We bieden onze kandidaten hiermee de mogelijkheid op doorontwikkeling. Auxilio is van mening dat doktersassistenten gebaat zijn bij meer kennis op het gebied van triage. Dit stelt de professionals onder andere in staat om telefoongesprekken efficiënter te voeren en hiermee patiënten betere zorg en service te verlenen. Wij bieden gediplomeerde doktersassistenten en verpleegkundigen via de Auxilio Academie de mogelijkheid om de training ‘triage in de dagpraktijk’ of ’triage in het Engels’ te volgen. Een enorm voordeel voor uw praktijk. We hebben daarnaast nog meer triage activiteiten binnen ons aanbod. Bekijk hier alle triage activiteiten.

Zet uw opdracht voor werving en selectie uit bij Auxilio

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zet hieronder uw opdracht uit. We nemen binnen één werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken.

WaarneemApp

Waarnemers via de WaarneemApp

De WaarneemApp is een samengevoegd initiatief van meerdere huisartsen en is mede mogelijk gemaakt door Auxilio. Deze waarneemdienst heeft geen commerciële inslag en is gratis voor huisartsen. De tool telt inmiddels bijna 7000 actieve gebruikers. De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en de WaarneemApp werken samen om het voor huisartsen gemakkelijker te maken om onderling waarnemingen uit te wisselen. Klik hier en ga naar de website van de WaarneemApp om de applicatie te downloaden in de Google Play Store of de App Store.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.

Info om een opdracht / vrijblijvende offerte op te vragen

Graag gaan wij voor jou aan de slag! Om de opdracht in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag eerst nog enkele gegevens. Wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.