Overige zorgorganisaties

Werving en selectie voor elk vakgebied binnen de zorg

Heeft jouw zorgorganisatie behoefte aan tijdelijke inzet van vakbekwame professionals? Of is er juist vraag naar een structurele aanvulling van jouw team? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor jou op zoek naar dé juiste kandidaat die jouw team kan komen versterken. We werken op landelijk niveau en met een breed netwerk binnen de zorg is jouw praktijk zo geholpen. Inmiddels verzorgen wij voor honderden zorgorganisaties de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet.

Zet jouw opdracht voor werving en selectie uit bij Auxilio

Zit jouw vakgebied er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de wensen van jouw zorgorganisatie door te geven. Met een breed netwerk aan duizenden zorgprofessionals, zit er altijd een kandidaat tussen die past bij het vakgebied van jouw organisatie en past binnen jouw team. 

Naast de werving en selectie voor kandidaten binnen overige zorgorganisaties, werven we ook personeel voor apotheken, de huisartsenzorg, tandartspraktijken, huisartsenposten, ziekenhuizen, verpleeg- en thuiszorg en andere zorgorganisaties. 

Naast de werving en selectie voor kandidaten binnen overige zorgorganisaties, werven we ook personeel voor apotheken, tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verpleeg- en thuiszorg en huisartsenposten.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.