fbpx

Werving en selectie voor elk vakgebied binnen de zorg

Heeft uw zorgorganisatie behoefte aan tijdelijke inzet van vakbekwame professionals? Of is er juist vraag naar een structurele aanvulling van uw team? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor u op zoek naar dé juiste kandidaat die uw team kan komen versterken. We werken op landelijk niveau en met een breed netwerk binnen de zorg is uw praktijk zo geholpen. Inmiddels verzorgen wij voor honderden zorgorganisaties de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet.

Zet uw opdracht voor werving en selectie uit bij Auxilio

Zit uw vakgebied er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de wensen van uw zorgorganisatie door te geven. Met een breed netwerk aan duizenden zorgprofessionals, zit er altijd een kandidaat tussen die past bij het vakgebied van uw organisatie en past binnen uw team. 

Naast de werving en selectie voor kandidaten binnen overige zorgorganisaties, werven we ook personeel voor apotheken, de huisartsenzorg, tandartspraktijken, huisartsenposten, ziekenhuizen, verpleeg- en thuiszorg en andere zorgorganisaties.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.

Info om een opdracht / vrijblijvende offerte op te vragen

Graag gaan wij voor jou aan de slag! Om de opdracht in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag eerst nog enkele gegevens. Wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.