fbpx

Werving en selectie voor verpleeg- en thuiszorg

Heeft uw zorgorganisatie behoefte aan tijdelijke of structurele inzet van vakbekwame professionals? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor u op zoek naar de juiste kandidaat die uw team kan komen versterken. We werken op landelijk niveau en met een breed netwerk binnen de zorg is uw praktijk zo geholpen. Inmiddels verzorgen wij voor honderden VVT-organisaties de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet. Wij bemiddelen onder andere in:

  • Verzorgenden
  • Helpenden
  • Verpleegkundigen C/IG
  • Basisartsen en verpleegkundigen niveau 4
  • Arts-assistenten ouderengeneeskunde
  • Medisch studenten

De inzet van medisch studenten in uw zorgorganisatie

Niet alleen gediplomeerd personeel, maar ook geneeskundestudenten zijn van toegevoegde waarde binnen de zorg. Medisch studenten zijn zeer geschikt om het (tijdelijke) tekort bij de zorgorganisatie op te vullen. Vaak hebben medisch studenten al relevante werkervaring opgedaan tijdens hun studie. Auxilio is gespecialiseerd in de inzet van geneeskundestudenten binnen de zorg. Met een pool aan duizenden medisch studenten zit er gegarandeerd iemand tussen die geschikt is voor uw zorgorganisatie.

Zet uw opdracht voor werving en selectie uit bij Auxilio

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zet hieronder uw opdracht uit. We nemen binnen één werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken.

Naast de werving en selectie voor kandidaten binnen de verpleeg- en thuiszorg, werven we ook personeel voor apothekentandartspraktijkenhuisartsenpraktijkenziekenhuizenhuisartsenposten en andere zorgorganisaties.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio

Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.

Vrijblijvende offerte opvragen

Om uw vraag in behandeling te kunnen nemen, ontvangen wij graag eerst nog enkele gegevens. Wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.